NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, July 13, 2011

Si HaFiZ DaN ALiSyA

Ptg2 gini aku nak letak gambar apis dgn ica je.. hehehe.. gambar ain kebanyakkannya pakai baju uniform sekolah aje.. jd takde kelainan sgt.. hehe..

Sejak 2 menjak ni aku suka sgt pakaikan anak2 aku baju melayu dgn baju kurung.. bkn sbb nak raya.. tp mmg aku suka tgk diorang berbaju mcm tu.. comell je rasa..

Mmg tiap kali aku gi giant aku akan beli sepasang baju utk anak2 aku.. tu pun kalau ada yg aku berkenan la kan.. tgk pada harga jugak..


Ni baju baru yg aku belikan utk ica.. tgk sekali terus terpikat nak beli..

Aku beli kat giant kota damansara kat ruang legar dlm giant tu.. rege sepasang rm35.. byk yg cun2.. tp aku rembat sepasang aje dulu..

Nak beli lg kena belek2 gak duit kat wallet.. byk lg mende penting aku nak beli.. tu psl rembat selai je dulu.. hehe


Peneman setia aku..


Tabikkk hormat..


Tang lengan tu mmg aku lipat sbb panjang sket.. pastu lipat tinggi2 sbb kang kalo mkn kang abis kotor lak kalo tak di lipat..


Alololooooo.. masa dia berjalan dlm giant, ramai yg dok geram tgk dia berjalan terkedek2 dgn baju kurungnya.. siap ada yg tangkap dan dokong dia lg sbb geram sgt katanya.. kekeke..

Ica ni mesra sket dgn org.. kalo suruh kiss mmg dia akan kiss.. tu yg ada sorang makcik tu geram sgt kat ica sampai nak pinjam bawak balik sbb ica kiss pipi makcik tu byk kali.. haipppp.. bawak balik mmg tak boleh yee makcik.. kekeke


Ni lak satu2nya anak bujang aku.. makin besar makin hensem lak.. ececehhhh..


Cuma dia ni sensitif sket orgnya.. mudah tersentuh perasaan dia.. tak boleh sembarangan nak marah2 dia.. nanti dia terasa hati.. kikikiki..

Pastu kalau bercakapppp punyalah skema ayat dia.. kekeke.. kelakar woo kalo dgr dia bercakap.. aku selalu apdet dialog2 dia kat facebook.. kekeke.. ramai gak peminat2 apis ni rupanya ye.. fuiyoooo..


Posing depan rumah..


Hensem kannnn... ececehhhh..




Ni lak ica dgn adik lelaki aku.. dia ada kat umah aku skrg ni.. saje lepak2 sbb uitm masih cuti kann.. bagus gak.. ada gak tukang layan anak2 aku.. hehehe


Amboiii.. posing kat dapur hang yee.. dah takde tempat lain ke nak posing.. kahkahkah..

Oklah.. nak sambung masak utk dinner pulak.. entry pendek2 je sbb aku nak berehat pas masak.. org tak sihat kenalah byk berehat ye tak.. hehehhe





13 comments:

iamfarha said...
This comment has been removed by the author.
Ijah EmoTemo said...

Hiks comel la Ica dgn baju kurung tu. Apis pun makin lama makin hensem haha

zailamohamad said...

samerlah, zaila pon xsihat juga..selsema ni

Lya Colours said...

comel nya ica pakai baju tuh. cute sgt !!

DeQWa said...

tomey ica berbaju kurung dgn rambut tocang...hehe

Mama Ida said...

Ana, nama ica tu alisya ekk? hihi.. tersama la pulak sy namakn ank ke3 ni ngn ica...kih..kih.. xpe semoga ank sy membesar sht n comel cm ica k...

Zareene Saifuddin said...

ana, comel la ica berbaju kurung.. and baju yang ica pakai tu pon pattern dia cute... sekiut pemakainya... (^_^)

Siti Hajar Masri said...

cutenya ica pakai baju kurung..apis pun makin hensem..boleh berbesan ni..;p

My Aisy said...

sangat comel ica pakai baju tu....

Me, Myself and I said...

comel2 ica pakai baju kurung.. hari tu kat giant batu caves pun ada nmpk gak.. nak try beli utk alma plk.. hehehe

nur~mohd said...

ICA CUTE

ibumaira said...

ana nak tnye...bju ica, beli kat giant KD kan? pe name kedai?
floor atas ke? rege tu pas mntak kurang ke?

Ana Suzana said...

Ibu maira..
Booth baju tu always ada kat tingkat 1 giant KD cuma diorang selalu bertukar2 tmpt je.. Tu hari dpn kedai emas.. Yg latest ni dpn noodle station lak.. Rege tu mmg rm35 nett.. Beli lebih baru dpt less lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...