NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, July 13, 2011

HaDiaH DaRi MoSCoW

Arini aku tak berapa sihat.. selsema lak tetiba.. ingatkan smlm bersin2 yg melampau tu sbb resdung.. rupa2nya tanda2 nak selsema daa.. ica pun selsema gak sbb berjangkit dgn aku la tu..

Dan arini aku dok umah je.. dlm masa melepak2 dpn tv tgk kartun dgn anak2, tetiba bell umah berbunyi la pulak.. ingatkan org dr mini market dtg sbb aku ada order brg basah.. sekalinya posmen daa

Aku dpt barang dr pos laju.. aikkk.. aku rasa aku takde shopping online pun.. hairan gak nih..


Ni la barangnya.. di kirim dr alamat kl..

Masa nak bukak ni kena bertabah sket sbb punyalah tebal balutan dan punyalah byk selotip yg nak di tanggalkan.. kekeke.. lps koyak satu ada satu lg lapisan.. koyak lapisan tu adaaa lg lapisan lain.. ekekeke

Dan ini hadiah yg aku dapat.. jeng jeng jengggggg...!!


Sourvenier dr silent reader from moscow..

Cantekkk.. dan aku pun baru ingat sape yg bagi pas tau dr moscow sbb baru2 ni ada silent reader dr moscow mintak alamat aku.. dia kata nak bg hadiah..

Dia ni bakal doktor ni.. cayalahhh..!! moga berjaya dlm bidang yg di ceburi ye dik.. mekasih byk2 sbb bg akak hadiah.. mmg cantek dan akak akan simpan elok2..



11 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

cantiknyaaa..bertuah ana...^^

syuE said...

huiy0o0o0o!!!!

qemaishak said...

Cantik...

Cnidaria said...

cantiknya... betuah nye ana ni..

adarnadzmie said...

sukenyaaa anaaa...

Siti Hajar Masri said...

bestnya..nk jugak..;p

ameris said...

wahhhh... silent reader dari moscow tu....so comelll

zailamohamad said...

ni yg best jd blogger tersohor ni;P

DeQWa said...

wah,best la kak ana dapat adiah dari jauh tue....best2

Mama Ida said...

ha'a bertuah Ana... sy pun nk mntk la adiah dr silent reader sy...hihi... my hubby jer silent reader sy...hahahha....

yana halim said...

akak takde silent reader kot...nak nanges. sob ...sob... (ngengade jap..ekeke)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...