NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, July 16, 2011

JaLaN2 SACC MaLL SHaH aLaM

Ni cite mggu lps.. baru teringat nak tepek kat sini.. hehehe.. tu hari saje buang tebiat gi jalan2 kat tempat lain drpd yg lain.. yelahkan, asyik2 giant, asyik2 kfc, asyik2 jusco..

Dan tetiba aku buang tebiat nak jenjalan kat sacc mall.. dah lama betul tak pi situ sbb aku tau takde mende pun kat situ.. takde yg best sgt pun kalo gi situ.. tp gi tempat2 mcm tu sket kot sbb potensi utk duit terbang adalah kurang.. ekekke

Jadi marilah kita gi Sacc Mall.. takde tujuan nak menyopping pun.. aku bkn jenis kaki shopping.. suka bawak anak jenjalan je benonye.. suka bawak diorang pi main2 je..


Ica teruja bila sampai kat tempat yg baru bg dia.. hehehe..

Apis dgn Ain pun suka gak.. asyik dok bertanya je ni tempat hape ni tempat hape.. letih nak menjawab..


Ohhh posing lelebih lak minah ni.. ekekeke


Ica kagum tgk ketinggian bangunan yg lebih tinggi dari dia.. miahahaha..


Tp mulut tu tetap tak benti mengunyah mknn.. mcm mak dia jugak.. pemakan tegar.. hehe


Anak bujang aku paling suka dtg sini.. sbb ruang legar dia luas utk dia main lari2.. lari2 sambil ketawa kuat2.. abis riuh sacc mall di buatnya.. kahkahkah..


" tangkap lah dede makkk.. sila lah kejar dede makkk.." kekeke.. tebiat hapeee mak nak kejar hang dlm mall ni nak oittt..

Pas bosan kat area ground floor, kitorang pun naik tingkat 1 lak.. berlegar2 la kami kat tingkat 1 lak..


Tup2 terjumpa kiosk yg jual coklat2.. gambar upin ipin lak tu.. lglah bertambah2 suka bebudak ni.. berebut2 masing2 nak ambik coklat sorang satu.. amboiiiiii...


Rambang mata anak2 aku masa ni.. jap2 ambik tu, pastu letak balik dan ambik yg lain lak.. pastu tak puas hati tukar lg yg lain lak.. adoiyaiii..

Kalau ada apak korang, korang ambik sume pun boleh.. tp kalo dgn mak korang, sila pilih yg sedang2 saje ye rege dia.. ekekke..


Total 3 ketul coklat RM20.. pengsannn.. pastu diorang mkn lak tak abis.. huhuhu..

Pastu kitorang ternampak satu tempat main yg ada kete2 kontrol.. wahhhh, terjerit2 anak2 aku nak gi main kat situ.. memasing peluk2 kaki aku merayu2 nak pi main.. ekekeke..


So tunaikan ajelah.. memasing di bg main selama 10 minit saje.. 10 minit bersamaan rm5.. pastu kali le 3 org.. total lost rm15.. ok la tu kann.. ngehehehe


Pink menjadi pilihan di hati..


Kete merah pilihan ica.. suka betul dak kecik ni..


Kete besar2 adalah pilihan apis.. kete ni ada kaler hijau2 sket.. tu psl dia suka.. dia kan obses dgn kaler hijauu..

Bila dah penat layan diorang main, aku angkut sume gi masuk Noodle Station.. kita makan2 duluuu..


Memasing sibuk tgk menu.. mcm le reti baca.. kahkahkah..




Ica baca menu lain.. kehkehkeh






2 org budak yg buat riuh dlm kedai mkn..

Okey.. jom tgk apa yg aku order..

Mee kari..


Air karamel utk aku.. sedappppp...


Ni pun sedappp.. rasa tomyam..


utk anak2 aku..

Dan masa aku tgh sakan melantak mknn, tetiba lalu seorang artis dpn aku.. dia pandang aku dan aku pandang dia.. rasa2 mcm kenal.. ehhh, dia angkat tgn kat aku la seolah2 say haiiii...!! ekekeke..

Jenuh aku refresh kepala hotak aku utk ingat sapekah beliau.. Rupa2nya beliau adalah Hermantino.. miahahahha.. abang, takyah jeles ekk, abg tetap di hati.. ekekke



5 comments:

ADEEYA said...

Huahuahua dah lama tak dtg SACC Mall and amkan kat Noodle Station :)

DeQWa said...

wah,jumpe lagi tuk kali ke dua..keh keh keh

Liyana Aziz said...

kedai coklat tu buat yana stuck... hahahah... masa birthday akak, x tahu nak pilih yg mana... heheheheh

farah fauzi said...

dah lama tak gi makan kat noodle station...hehe..nak kene gi la ptg nih..

norhuda ain ahnaf ahnor said...

Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Sunway, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...