NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, July 07, 2011

BuKiT MeRaH LaKe ToWN ReSoRt PaRt 2

Pagi ahad seawal kol 8.45 pg, room service dah datang utk hantar mknn.. mmg sape2 yg tinggal kat water chalet ni mkn kat dlm bilik je dan diorang yg hantar mknn.. takyah susah2 ko nak menapak gi tmpt mkn.. hehehe

Mknn yg diorang hantar lak berdasarkan kad yg kita dah isi.. ada satu kad kaler kuning yg diorang akan bg utk setiap guest yg menginap kat sini.. dan kita di minta utk tandakan mknn apa yg kita nak pilih sbg menu bekfes..

So korang tanda jelah mana2 menu yg korang nak mkn.. tp kalau terlebih dr yg sepatutnya kita akan di cas le.. hehhe..


Ni sarapan kitorang.. mmg terlebih dr yg sepatutnya.. hehehe


Dan ini lg.. buruk lantak sungguh kan.. errr.. aku je yg buruk lantak rasanya.. :-p


Masa ni ica masih lena tido.. tulahhh, sape suruh hang tido lewat nak oittt..

Dalam pukul 10.30 pg kot baru ica bgn.. tu pun sbb aku suruh apis buat bising bg ica terjaga.. kekeke..

Bg bebudak ni makan dulu, pastu mandikan sorang2 sbb kali ni malas nak berendam lak.. sejukkkk.. lgpun nak check out dah kann.. so agak kelam kabut sket le nanti kalo nak berendam bagai lak kang..

Lps tu keas brg2 sume, check2 supaya jgn ada yg tertinggal lg.. hehe.. pastu barulah aku pun bersiappp..


Tepat kol 12 tghari kami pun kuar le dr bilik.. tunggu kat luar sbb nak naik buggy..


Sunyiii je area sini.. tak byk bilik pun satu hal gak rasanya..


Penjaga beg..




Amboiiii.. menggoda la kononnya tu ehhh.. ini budak mood sgt baik masa hari tu.. good apis..


View water chalet






Mintak tlg hubby snapkan gmbr... ngeeee


Seriusss je muka ica.. cetttt


10 minit gak le kami menunggu buggy dtg ambik.. tu yg posing je kejenye tu.. kikiki






penyeri hidup kami..




anak abahhh... aikk.. ain takde lak..


my cahaya cinta ku... ^_^




Haaa.. baru dpt naik buggy.. apa aktiviti kitorang pastu nanti aku citer kat next entry ye..


Ok dahhh.. simple entry je arini sbb pg td berdepan dgn mslh nak upload photo kat blog.. storage dah penuh rupanya.. kekekeke..





9 comments:

zailamohamad said...

comel je baju Ain ngan Apis ni, adik diorang nape lain kaler pula?? hehehe

Zefa NorAsmara said...

Seronoknya jenjalan.. :-)

Lia said...

akak mkn byk pun badan mantain jugak.. hehee.. lia klu terlebih mkn sikit aja dah terkembang2 badan ni.. huhu

farah fauzi said...

kiut sungguh si apis tuh..huhu

Shila Rossilawati said...

bestnyerrrr.....apizzz makin hensomlahhhh

yana halim said...

gambo apis paling tak tahaannn....

Ros Diana said...

bestnyer kak ana chalet atas air.. sy teringin nak pergi tempat mcm nie..

nikzairfan said...

comey gambo ana dalam percutianni..mcm anok dare...hehehe

deqlis said...

cantik Ana pakai baju nie..dan anak2x semua sedondon merah...

Jom join GA Deqlis.. Timaceh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...