NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, July 04, 2011

SHooTiNg DePaN RuMaH

Ekekekeke.. tajuk tak bleh blahh.. mcm la aku ada shooting.. kuikuikui..


Balik dr sekolah td aku tgk byk beno kete yg parking depan umah aku.. hairan gak memula.. ada jamuan ke yg aku tak tauu..


Ooo.. ada shooting rupanya..

Tp apa yg aku nak hairankan sbb jiran2 aku ni mmg ada yg keje sbg pengarah drama la, pengurus produksi la.. penerbit filem la.. tu psl aku tak berapa nak pelik.. hehehe..


Aku rasa diorang shooting utk iklan kot.. kot ajelah.. hehehhe..

Saje je aku snap dr jauh... tu pun snap segan2.. malu kalo diorang nmpk mcm aku org jakun.. kahkahkah..

Padahal time ni anak aku si ain melalak kuat dlm kete bila terbangun dr tido.. ntah hape2 ntah nak melalak.. ngigau ke hape.. sibuk nak mintak aku dokong padahal aku tgh dokong ica masa tu..

Mana larat wehh nak dokong dia.. kalo apis boleh gagah gak lagik.. kalo aku dokong gak ain dgn ica alamatnya berterabur le tulang temulang aku.. kekekke..

Okey.. nak mandikan budak2.. sempat lg tu apdet walaupun baru balik dr sekolah.. kekekkeke




5 comments:

sesuka haty said...

wow...nape akak x g join diorg je..ngeh2...


-kyo-

"CT CoMeL" said...

kak....nape tak tengok betul2 kak...mane tau ade aoran aziz ke kak....kikikikiki

Fad said...

sape yg belakon?xctr pun..hehe..singgah sini akk..:)

DeQWa said...

wah,glmour la umah kak ana nnt....sape artisnye kak ana...hehe..

BungaHati said...

comel lah kak ana ni..huhu..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...