NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, July 16, 2011

MaKaN MeGi PePaGi BuTa

Entry pendek tgh2 pg buta.. hehehe.. td lps anak2 tido, aku pun apa lagi.. on la laptop pastu layan Kl Gangster.. dah lamaaa sgt nak tgk tp baru mlm ni ada peluang..

Kena tgk waktu2 mcm ni baru best sbb anak2 dah lena.. hehehe.. abis layan kl gangster terus rasa kebulur pulak..


Tgk jam dah kol 1 pg lebih..

Aku ni bkn boleh tido lewat2, mulalah perut tu berdendang je kang.. nak taknak aku gagahkan kaki aku turun ke tingkat bawah..

Bukak kabinet dapur, capai megi kari letup sebungkus, ambik periuk kecik, isi air panas dan taruk atas dapur gas.. apa lg, masak megi le kita mlm ni.. tu je yg cpt dan mudah.. kehkehkeh..

Megi cup ada, tp best lg megi bungkus.. masak cpt2 sbb takmo ica terjaga lak cari aku kang.. kang payah aku nak mkn kang kalo dia terjaga lak..


Dan ni le megi yg sedang aku ngap sambil buat entry.. mkn atas katil lg.. kalo tumpah siappp..!!

At least ada gak entry aku utk hari sabtu.. kekekke.. biasanya aku kalo mkn megi mesti hubby aku join sama..

Selalu sgt kami berebut2 mkn megi dlm bekas yg sama.. slurppp2 memasing sbb takmo mengalah.. kahkahkah.. tp mlm ni aku mkn le sensorang.. tukang rebut megi takde..

Oklah.. aku mkn megi dulu ye.. hepppp, aku tau kurang elok, tp aku lapar sgt dah ni.. errr takpe kannn... ngehehehhe..

Tataaaa...


2 comments:

syuE said...

hehe.. selamat pagi ;p

aQueen said...

hehe..dia pi jugak ye buat megi tu..baguih2..cik abg takdak kita belasah megi ye!! ~aQueen = amelia shafer ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...