NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, July 19, 2011

BeRtaMbaH LaGi BiNaTaNg KaT UmaH

Semalam balik dr sekolah ain, aku singgah le jap bukit jelutong.. pelik betul rasanya kalo tak singgah, tiap kali balik sekolah aku mesti gi singgah.. adaaa je brg2 nak di cari.. kekeke

Smlm aku nak pi farmasi je sbnrnya sbb nak beli krim nappy drapolene.. tapiiii, bila dah angkut askar2 ni, mulalah mcm2 karenah yg terpaksa aku hadapi..

Terutama si ica dgn apis.. ain takpe lg, paling kurang pun kalau dia tak dpt mende yg dia nak dia akan senyap dan merajuk je.. tapi kalo apis dgn icaaaa, diorang gunakan kuasa melalak diorang.. huhuhu


Hah tengokkk.. maunya tak rambang tgk menan2 dlm tu.. **gmbr di pinjam dr fb farmasi ni..


Daripada nak beli barang rege bwh rm20, tup2 terpaksa kuar modal RM100.. sbb ica rembat menatang kuda sblm kuar.. apis lak sibuk nak motor besar.. wahahahahha.. jgn harap...!! mahal tuuuu...

So aku belikan je kuda dan kongsilah sama2 ye.. sob sob sob.. makin nipis wallet aku..


Ni ha menatangnya.. mujur pakai kete hubby, so muat la nak sumbat dlm bonet kete..


Menatang ni lebih kepada ica punya, tp diorang di arahkan utk kongsi bersama2..

Sib baik dgr cakap... dah penuh dah parking kat belakang kuda tu haaa.. jenuh la nak kemas..


Apis merasmikan dulu.. kekeke..





7 comments:

ameris said...

ingatkan beli pet, rupanya menan... budak2 ni kannnn bila guna kuasa veto melalak dia mmg mak pn kalah tauuuu...

NM02 said...

ana, kita baru sevey kuda tu utk bambam...


bleh tya, ana beli baper?

reply kat n3 kita eh

sebab kita baru sevey kat satu kedai area umh

saje nak beza harga

lebih kurang ke camner ke

Eika Arysha said...

hehehe...memang klu bawa anak gie kedai,mesti kene spare duit lebih...
klu x...mesti melalak anak eika tu,nk mcm2...sabar jelah...

DeQWa said...

apis kena beli kuda hidup...baru best..hihihi...

adarnadzmie said...

sukenya anak2 Ana dapat kudaaa.. hehe.. baik2 yer naik kuda tu...

Liza said...

Ingatkan menatang apa lah tadi.. Rupanya kuda menan... huhu...

My Aisy said...

ingatkan binatang pe tadi..hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...