NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, March 22, 2012

TuLiP BeRbuNga DaLaM RuMaH

Semalam kan, masa aku lepak giant kota damansara tetiba tergerak hati nak masuk dlm kedai KK Home Deco.. ni gara2 diorang buat sale le ni.. haihhh.. tak psl2 aku terbeli bunga pulak..

Saje nak tukar tema dlm umah.. sblm ni byk bunya lily je dlm umah.. tp sekarang dag jd bunga tulip.. yihuuuu..

Suka sgt dgn bunga tulip.. dulu masa gi amsterdam tak berkesempatan nak gi taman bunga tulip sbb bukan musim dia berbunga.. =(


Atas meja mkn pun ada bunga tulip gak dah.. pasu tu beli kat KK Home Deco gak..


Sukanya dgn tulipppp... =)


Rasa best je bila tgk meja mkn ada bunga baru..

Org2 pompuan je yg minat beli bunga2 utk hias umah ni.. kaum laki2 jarang nak ambik pedulik.. takpe, aku tak kisah.. sediakan ongkos sudahh.. pandai le aku membelinye.. kekekke..


Meja penuh dgn bijirin sarapan pg dan supplement..


Yg ni bunga tulip kat divider.. sblm ni bersusun bunga lily.. skrg dah berubah wajah..



Divider yg di penuhi bunga2an..

Rumah aku simple je hiasannya.. always bersepah dgn menan budak2 ni.. nak nmpk kemas mmg kejap la sgt.. yg bersepah tu yg lama.. huhuhu.. takpe, asal anak2 hepi sudahhh.. nak kemas tggu diorang tido..



16 comments:

zailamohamad said...

dah namanya ada anak2 kecil, konpem rumah sepah..rumah a pon samalah..

teringin nak tukar bunga kat rumah tu..bunga yang lama tu hang buang ke?? bagi dekat aku jelah:P *muka tak malu*

Mummy GreenyHouse said...

cantik...~♥

sHa said...

cantik...nak share info ..Ana,kalo bunga plastik xsesuai letak kat meja makan sbb habuk blh terkumpul kat bunga2 tu..even dlm aircond..kena kerap bersihkan/cuci.. nie stakat nak share je..but d flower really beautiful..

Suliana said...

cantik...

zihan said...

cantiknye..pandai kak ana deco :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah tgu diorang tdo pastu sepah balik hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah tgu diorang tdo pastu sepah balik hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah tgu diorang tdo pastu sepah balik hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah tgu diorang tdo pastu sepah balik hehe

CikNgah said...

i likeee!!

Afida said...

cantik !!!

nur kasih said...

Ana, saya pun baru jek beli tulips kat KK Home Deco...best kan

syalinda johari said...

cantiknya hiasan umah..bunga tulip tu very very the cantikkks

SaRaH SaLiHaH said...

alahaii..sgt chantek..
nak jgk g beli..adushh..
waa..nak jgk..

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

rumah awak ke tuu...

adraina hanis said...

assalam kak ana.. letak la pic kak ana p melancong di overC nk tgk..x puas la tgk pic yg kecik konet tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...