NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, March 09, 2012

KeSiaN aPiS

Apekah motif tajuk entry di atas.. hehehe.. takde mendelahh, sbnrnya kesian kat apis je sbb takde geng lelaki selain abah dia..

Kalau utk bermanja2 mmg abah dia le tempatnya.. tp kalau si apis ni nak bermain2, geng dia cuma ica dgn ain jelah.. kikiki..

Tggu ye apis, tggu ica dah sekolah kang baru leh pikir cari adik lelaki utk kamu yee.. ewahhhh.. boleh carik2 lak yee.. kikiki..


Si kakak hepi tul kalau main doll dia ni.. hari2 suapkan mkn minum kat baby tu sbb takut lapar katanya.. cehhh..


Yang si bujang ni menyelit sama time budak pompuan sibuk main anak patung.. kahkahkah.. dia nak menyelit main sama2 dgn kakak dia tak dpt, so dia tgh try nak main dgn ica.. bodek2 kot2 la dpt main sama2 gak kan..


Sib baik ica baik hati masa ni..

Biasanya dia tak kasi pun.. kalau tgh bebudak ni sibuk main aku mmg biarkan je umah bersepah.. kang diorang nak tido je baru aku start kemas.. tak guna kemas awal2 sbb kang sepah balik.. sendiri gak yg makan hati kang.. ekekekke..


Tolong sama2 bg baby mkn.. best benonye main baby ni, aku sendiri pun jakun gak.. hahahha


Kejap je apis dpt main sama2 dgn ica.. pastu ica tak kasi dah.. hahaha.. dah apis, pi main game kat ipad tu je.. menan lain lg byk, takyah main baby doll org.. hehehhe..


5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau ila ngandung lagi satu & dapat ppuan..mcm nelah jadinya arief ..haha

noorhayati harun said...

Yatee pown sama gak kesian gan hubby sorang jew jejaka dlm rmh nie,yg ada 3 anak dara gan 1 mak dara..alhamdulillah nie preggy rezeki Allah scan nampak boiboiboy..

Mamaleesya said...

apis nak baby yeee :D. Mintak kat mak hehe

potpetmama said...

Ana; kalau sian kat apis, kenalah adakan "kawan" cepat2 untuk apiz yang sama ngan apiz..kan..kan

CIK MAY said...

comelnye budak2 tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...