NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, March 06, 2012

HiSteRiA KeJaP

Ptg td sblm balik umah aku sempat belikan anak2 aku gunting menan sorang satu.. ni gara2 memasing suka ambik gunting kat dapur tu.. gunting tu aku guna utk potong cili kering..

Risau lak bila diorang asyik ambik gunting tu utk gunting kertas.. last2 aku belikan diorang gunting sendiri..


Ain kaler pink, ica kaler oren dan apis kaler hijau... gunting hijau takde dlm gmbr ni sbb apis bwk tido.. dia kata dia tak boleh tido lena tanpa gunting... cehhhh.. macam2 lak dia nih..

Memasing bkn main hepi bila dpt gunting.. siap mintak kertas lg utk buat kreativiti masing2.. aku pun suruh gunting je paper yg byk tu..

Seronok jugak tgk diorang hepi sbb ada aktiviti baru.. tapiiiiii...


Aku rasa aku yg makin bertambah aktiviti nmpk gayanya..

Habis umah jd mcm hape ntah.. boleh histeria bila nengoknya.. memasing bila suruh kemas terus gosok2 mata ckp dah ngantuk la hape laa... amboiiiiii...

Ni nasib baik abah korang lom balik keje lg nih.. kang abah kamu lg over peningnya tau.. kekekke..


Sabarrrr jelah.. huhuhu..

Okey.. nak pi kemas jap sblm encik suami balik.. kang dia pun histeria gak tgk umah cenggini.. kikiki..

Org laki2 ni kalo umah bersepah gini memanggg dia akan nmpk.. Cuba rumah masa tu bersih berkilat, puji pun takkk.. cettt... kahkahkah..

Anak2 semua aku dah perhambat masuk bilik.. sila tido awal sbb mak korang byk keje nak kemas.. sob sob sob.. dlm sibuk nak kemas tu pun sempat lg apdet blog kannn... kannnn.. hahahah..

6 comments:

nuhara said...

haha comel sgt :)

Ijah EmoTemo said...

apish punya alasan paling tak menahan ngahahah

ShAcQeLa said...

Ye la..apis pny alasan cute sgt..bdk2 bawa fav mainan diaorg msk tdr..ni gunting pulak..hehehe..comei..

mama maman aka yana said...

hahaha.. kelakar la apis tuh.. cam maman je.. bila dpt mainan baru.. mmg bawa dodo la..:)

Nur Qaseh said...

Salam akak nk tanya,
hehe, akak beli sofa putih akak tu dkt mana yer? brand aper?
sy minat sgt sofa kaler putih, tp tkut cpt kotor...tgk yg akak punya cantek jer...brapa yer harga akak beli sofa tue?

Ana Suzana said...

Nur Qaseh..
sofa tu brand rozel.. beli masa exhibition furniture kat klcc dulu.. rege tak ingat lak.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...