NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, April 27, 2010

ExTreMe PaRk ShaH aLaM

Jumaat minggu lps aku dgn anak2 lepak2 kat extreme park shah alam.. maklumlah, sejak dah jd warga shah alam ni, kenalah tau kat mana tmpt2 menarik yg boleh di pegi.. yg kelakarnya, byk2 shopping kompleks yg ada, kami tetap jd pengunjung Giant kat seksyen 13 tu jugak.. kekekeke..

Pegi extreme park tu pun sbb nak bwk anak2 aku main kat playground dpn kfc.. hafiz dgn ain suka yg amat... padahal lebih kurang playground dpn umah aje.. agaknya seronok sbb di bwk jln2 keluar kot.. kikiki..

Ni menan yg ain serbu dulu.. dah berani hayun sendiri... biasanya sibuk suruh aku hayun laju2.. dah besar anak dara aku yg sorg ni..huhuhu


Anak bujang aku yg seronok nak try itu ini.. cuma buaian je yg dia tak berani nak main.. buaian yg kat laman rumah pun dia takut nak naik tauu.. apa daaa anak bujang penakut..ish3x..


Haaa.. yg pegang tu bkn aku ye.. aku takde nak pakai tudung camtu kalo kuar.. mcm tak kena je dgn muka aku..hehehe.. blm jumpa yg sesuai lg agaknya..

Oh ye, yg pegang hafiz tu ialah tunang adik aku.. ni first time aku nak berkenalan dgn tunang adik aku ni.. walhal diorg dah lama pun bertunang..kuikuikui...


2 org budak kuning..syg sungguh takde gmbr alisya..ntah nape leh lupa nak snap gmbr dia lak..


menan feveret hafiz..














Haaa... ni baru aku.. sebabbbbbb aku suka pakai tudung feveret aku ni jugak.. siap candid lg tau gmbr ni.. cissss betul pada yg snap..hehe


awat masam je muka tunang adik aku tu.. agaknya sbb kena dera jaga anak2 aku kot.. hahahha..


haaaa, senyum punnnnn.. nak jd adik ipar aku jgn muncung2 ye.. babap kang baru tauu..!!

Pas mkn2 kfc dgn pizza kat extreme park, kami pun berambus gi Giant pulak.. saje jln2 cari pasal.. hehehe..tp takleh lepak lama2 kat Giant sbb nanti laki aku balik keje kitorang takde kat umah lak..


** mood apdet blog agak kurang sbb line tenet slow melow..



8 comments:

tricksrex said...

ok kak next tag pasal tudung ek
hahahahahahaha

ena said...

kurusnya ko ni ana... huhuhu jeles akuh

aNa SuZaNa said...

trex..
nak kena mu ni.. dush dush dush..

aNa SuZaNa said...

ena..
anak2 kejekan ana sampai kurus..huhuhu..

noor said...

ana...bdn cam budak skolah jer..apa rahsia?hehe

aNa SuZaNa said...

takde rahsia pun..dah mmg baka kecik..hehe

Nurul Malyanah said...

salam..
seriously..muka akak cam anak dara jek..hehehe...
jangan marah..:D

SaRaH SaLiHaH said...

hahahaha..
sy baru baca tajuk ni..
atoish..kecil molek je tuan punya blog..
dah beranak 3..sungguh best!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...