NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, April 08, 2010

BaBy MoNiToR

Yang kanan sekali tu lah baby monitor.. hubby belikan atas tujuan utk memudahkan aku monitor budak2 ni kalo diorg ada kat tingkat atas..

Takdelah penat aku nak naik turun tangga semata2 nak jenguk diorg kan.. especially bila diorg tido..


Hubby beli secara online.. rege dlm RM500++ kot.. dah tak ingat dah brp harga sbnr.. mende ni leh berpusing 360 darjah.. leh tgk atas bawah kiri kanan dpn blkg... tu yg best tu.. tak la statikkk je kann..


Ni dia punya controller.. ada skrin yg leh kita view diorg... gambar berkaler dan akan jd hitam putih bila suasana gelap.. tp jelas la kan dan puas hati sgt2.. nak control atau adjust guna button2 yg ada kat bwh skrin tu je...

Mende alah ni aku taruk kat dapur.. suara pun sgt2 clear kalo dgr diorg bergaduh ke, melalak ke.. hape ke.. pastu apa lagik, cpt2 aku berlari naik tangga dan belasah diorg cukup2.. opsss.. gurau jekk.. ehehhe..


Nmpk tak apa yg ada kat skrin tu..??


Dlm skrin ni korang akan nmpk alisya dlm buaian dan hafiz tgh membuta kat tilam tepi buaian tu.. dan ni gambar yg aku baru ambik td.. so ada gak bhn utk aku wat entry baru sementara tgh tunggu laki pulang dr keje ni..

Lambat betul laki aku ni balik.. dah kol 9.40 mlm dah ni.. suka betul gi lowyat lama2 ye.. dush dush dush..!!



9 comments:

b.O.n.d.a said...

sangat tertarik! =)

aNa SuZaNa said...

apa yg tertarik..?? low yat ke..kikiki.. gurau je..hehe

Zana said...

memang best la baby monitor tu ana..., blh monitor setiap masa...

ibu 2AZ said...

ok jugakkan baby monitor nih..senang..

shabiela said...

ok gak kan ada menda alah ni.. leh pntau anak2.. tp kurus la mu pasni.. naik turun tgga.. ekekek..

eynda said...

Canggih...bagus la guna kalau ada baby...anak2 akak dah besar takyah beli la :-D

Ms AiReEn MoHd said...

giler canggih tul..gini kalau ade maid leh pantau dr opis tak?ker dr umah jerk

aNa SuZaNa said...

ni utk guna dlm umah atau luar rumah (tp ada had jarak jauh).. setakat luar pagar rumah boleh la..kiki..

my_ras said...

hi, dah lame minat nk cari baby monitor...since nk letak baby..cume mostly view online nie sy xtau mane y ok...yours mmg leh control kat remote ek kalo nk camera tue pusing2? cam beshh...beshhh sgt sbb review gambar clear n suare terang sgt menarikkkk...beli kat online ape web ek...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...