NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, April 02, 2010

DiNNeR MaLaM TaDi

Malas nak makan nasi so pas maghrib semalam aku wat kuetiau goreng basah je.. dessert dia strawberry.. takde celup2 coklat pun sbb bg aku lg sodap tanpa coklat.. hehehe..


Kuetiau cincai2 je..bubuh kerang dgn daging pastu tauge dgn sawi.. siappp..!! perah limau kasturi dan ngap la apa lagi.. tak terfikir lak mlm td nak wat jeruk lada hijau..huhuhu


Feveret hafiz dgn ain ni.. aku pun sama.. hehehe..


Tetamu yg melantak jugak mlm td.. pas mkn diorg berambus balik umah kat kajang.. Sib baik korang tolong basuh pinggan, kalo setakat mkn pastu berambus mmg ku karate tengkuk masing2.. hehehe.. ganas makcik korang yg sorang ni...

Ohye, berita baik utk aku dan penduduk sekitar perumahan aku, sape2 yg nak beli barang basah atau tak basah, ada perkhidmatan penghantaran brg2 tersebut terus ke rumah anda.. So anda hanya call dan order.. kang diorg hantar..senang..!!

Sgt la suka aku dgr mende2 camni..takyah nak seret anak2 pi beli brg2 basah sekali.. ikan2 dia pun segar2 tau.. Cahaya SPK pun dia cover gak.. Wahhhhh, sukanyaaa... Oklah, cukup merepek setakat ni.. kang ku wat entry baru lg ye.. daaaa....


9 comments:

tricksrex said...

eh kak rajin benar anak sedara akak tu terjah??
nak wat jd abg angkat bleh?
wakakakakaka

aNa SuZaNa said...

jg abg angkat..??? trex umoq bape.. depa ni baru 20 dgn 21 thn.. hahahha

sLEEping BEauty said...

sedapp keteow tu, dah la daku belum lunch nie..
terus lapo..
huhu

aNa SuZaNa said...

Lorrr..pi lah mkn..ngadap blog je mmg lah lapo..dan bknnya pi sembahyang jumaat pun kannn.. hehhee..

eynda said...

Kira pengumuman tu utk akak jugak la kan hahaha...bagus...bagus...emergency call aje kan..

aNa SuZaNa said...

Kak eynda..
mmg saje umum utk akak jugak..kekkeke.. ana kalo susu anak habis tetiba leh terus call aje.. yahuuuu

fiedas said...

ntah ape2 laa..haha

aNa SuZaNa said...

fiedas..
aku ingat pompuan manalah td..engkau rupanya..haha..

tricksrex said...

hahaha..trex 22..ala skang trend kan wakakakakak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...