NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, April 01, 2010

SaMaRiNDa : aSMaRaDaNa

Sape antara korang yg menonton slot samarinda Asmaradana kat tv3..?? aku suka sgt cite ni.. best sbb ada pelakon feveret aku, Tiz Zaqyah.. cite ni setiap selasa - khamis jam 10.30 mlm..

Ni barisan pelakon utama dia.. sedih gak cite ni.. huhuhu


Menangis sbb terpaksa kawen dgn lelaki yg tak di cintai (iqram)


Menangis jugak sbb kekasih hati kawen dgn org lain (pakwe Tiz)


Saat2 di nikahkan dgn Jijah (Tiz)


** gambar2 di atas kredit utk budak Forum Cari
dan surat khabar..

Best sgt cite ni sbb ada heroin tu lah.. hehehe.. skrg ni tu jelah drama yg aku follow.. cite2 indon mmg aku tak prnh nak tgk pun.. tak minat lorrr... pastu kat umah aku ni selalu sgt psg cite kartun je.. huhuhu..

Ok.. saje je wat entry lg sebab sambil suap baby mkn ni.. ada masa curik2 wat entry.. kehkehkeh..


8 comments:

iLLa said...

eh ana..nanti amran kawin ngn mimi ke?

iLLa said...

eh ana..nanti amran kawin ngn mimi ke?

aNa SuZaNa said...

ntah la..mana ku tau..hehehe..

tricksrex said...

haha..kak illa xsabor nk tau..
wajeb ikot ni cte ni..
xpnah miss lagi

Alida Ali said...

Saya pun ikut cite ni...

iLLa said...

tricksrex..yer la...hahahaa
ana ku kat gitu sbb cer mu tgk pic no 1 tuh...ewahhhh..ekke

aNa SuZaNa said...

trex..
ahahaha..tu lah, tak sabo2 si illa ni..

aNa SuZaNa said...

alida Ali
best kan cite ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...