NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, April 01, 2010

MyLooK : ApDeT STaTuS

**wink wink.. nampaknya ada peningkatan arini.. ohye, kdg2 bila kita klik kat bahagian register tu ada masalah sket kan.. tu sbb ramai yg view masa tu.. so kena rajin refresh la ye..

Korang punya mcm mana..? ada peningkatan tak..?? ok lah tu kan, nuffnang ada, mylook pun ada gak.. korang kene rajin2 la buat searches sendiri kat Mylook bg duit tu bertambah.. tak byk pun, 5 kali je sehari..buat sekali harung pun ok..

Taip jele apapun yg korang nak.. cukup 5 kali korang klik kat my shares korang tu.. tgk brp jumlah sen yg korang dpt.. senang je kan..




1 comment:

Marcel George Mura Levi said...

do we still have this MyLook?? saya student college. I need to earn few extra for other expansion.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...