NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, April 09, 2010

NeW GaDGeT

Pukul 1 tghari td ada org hantar alat senam ni.. hubby order minggu lps.. adehh, pening nak cari ruang utk taruk mende alah ni... so aku ckp kat org yg hantar tu letak je dpn cermin tu dulu.. nanti2 je pikir nak taruk kat lokasi mana..

Ini budak sibuk je nak menyelit gak.. so snap je le sekeping gambo dia.. hehe..

Hubby sbnrnya sblm2 ni rajin gi gym kat mont kiara tu.. dah jd ahli pun.. tp sejak duduk makin jauh ni dah makin payah dan liat lak dia nak ke sana... adaaa je alasan tiap kali nak gi... hehe.. lantak dia lah kan.. dan di sbbkan itu dia pun tmbh lg alat gym kat umah ni..


apa nama binatang ni pun aku tak tau.. anak aku si Ain tu panggil basikal je.. hehehe.. dialah org pertama yg rasmikan dulu.. risau tertonggeng je aku tgk..

Hmmm..kat mana ye nak letak mende ni.. taruk kat pergola kang kena tempias hujan lak.. karat lak kang.. kalo letak kat dpn cemin tu mcm menganggu laluan nak ke dapur lak.. kang tak psl2 org yg nak ke dapur tu terhantuk handle lak..


Tunggu my abe balik mlm kang baru decide nak letak mana.. bwk naik tingkat atas tak mungkin la kan.. berat nak mampos mende ni.. tak kose nak angkut naik tangga..


Aku tak phm lagi cara nak guna.. ehehhe


Ni free gift yg di bagi.. face towel je..

Rege alat senam kena buang.. kang lalat tegur lak kang..

Dan alat ni dgn rasminya kami let go je.. bg je kat abg aku yg selalu lawat aku kat sini tiap2 minggu.. sbb dia je yg rajin kayuh..

Tiap kali dia kayuh basikal ni aku panggil dia tikus makmal.. sbb sekali imbas dah mcm gaya hamster kayuh alat senam dia.. kekekeke.. opssss, takpe, gurau adik beradik.. hehe..

Senang2 kang aku wat entry lagi ye.. skrg tgh mencekik.. lapo sokmo.. hehe.. tataaa...


9 comments:

tricksrex said...

ahahahha tikus makmal pon tikus makmal la da dpt mende alah tu xkesah da tu..kekekekeke..

aNa SuZaNa said...

hahahhaha...

LiAnA said...

hoho ni ana pun boleh kayuh... bagus mende ni tp satu jelah mkn spacekan... kena cari tempat strategik skit.. sambil kayuh sambil cuci mata hihi

aNa SuZaNa said...

kak liana..
kalo camtu taruk lam toilet je lah kot.. sambil kayuh leh cuci mata kat sinki.. kekekke.. :P

shabiela said...

bestnya... mu jgn guna ana, kang makin kuwus.. ekekek..

eynda said...

Lorrr...beli akak punya kan bagus...nak let go jugak...norditrack jugakk... :-D

aNa SuZaNa said...

sha..
ana naik gak sekali sekala..miahahah

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
masa hubby order tu, ana tak tau type apa yg dia beli.. kalo tau pattern yg sama komfem ana suruh beli dr akak je.. hehehe

B.E.B.E.L 4 F.U.N said...

kak ana, cer tanya kak eynda tu, ada lagi tak dia punya? kalo ada how much yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...