NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, April 23, 2010

BuSy JaP Kat DaPuR

Kol 1 pg aku masih lom tido lg.. alisya dgn hafiz dah terbongkang tido.. My hubby dgn ain tgh lyn movie lak.. aku pulak keletang keletung cincang daging ayam kat dapur..

Aku bz siapkan bhn2 nak wat sarapan pg nanti.. so pg kang takdelah kelam kabut.. yelah, kdg2 time aku nak masak time tulah alisya nak melalak.. grrrr.. so siapkan awal2 kalo byk bhn2 nak pakai..


Aku cdg nak buat bihun singapore je pg nanti.. so aku rendam bihun ni awal2..


Ni daging ayam yg aku cincang2 td.. memekak je aku ni di pg buta yg sunyi sepi ni.. hehe.. maklumlah, aku kan lebih kurang spesis burung hantu, mana reti tido awal.. kui kui kui

Hari2 aku pening nak pikir menu apa sarapan pg.. selalunya aku wat mee goreng basah.. tak pun kuetiau goreng basah.. dan paling tidak pun aku buat cakpuru..cakpuru tu adik beradik cekodok.. asyik katak kodok je, katak puru la pulak kannn... ekekeke.. eiiii...gelikkkk...

Dan menu sarapan paling malas sekali ialah mkn cereal je dgn susu.. lg senang.. takyah pening2 nak masak.. hehehe.. tp tu sarapan yg anak2 aku selalu hadap je.. utk hubby special request sket.. hehehe..

Oklah, nak iron baju keje hubby sat.. pastu mcm biasa, blogwalking la.. menjelajah blog korang semua.. jgn ingat aku tak jenguk2 korang lak.. jenguk tetap jengukk.. hehe..ok.. bye2..



6 comments:

-iLLa- said...

rajin btul mu....siput sedut dh abeh kaaa???ekekee

larra said...

kite un tk leh nk tido ler ana..terkelip kelip mate..last2 kuar buat teh tarik sekole..layann

Rashidah Ibrahim said...

Salam, ana.. akak ada bagi award pada ana juga, terima kasih kerana jadi follower blog akak. Paste link kan blog akak atas page ana ya.

aNa SuZaNa said...

illa..
siput sedut hubby ku perabihkan.. kuikuikui..

aNa SuZaNa said...

Larra..
aikkk..takleh tido gak ekk..ehehhe..

aNa SuZaNa said...

Kak shidah...
ok kak.. ana terlupa sbnrnya nak bubuh link akak kat blog ana..hehe.. sib baik akak ingatkan..

thanks ye bg award.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...