NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, April 02, 2010

MyLooK StaTuS ApDeT

Utk hari ke empat dah ada peningkatan.. cuma yg jd tanda tanya kat sini, camne depa nak transfer wang kat kita ekk..?? kalo nuffnang kita tau la kan.. yg ni ada sape2 tau tak mcm mana..??

Takpelah, kita pun takde tanggung risiko apa2kan sbb tak kuarkan modal... so kita tunggu dan lihat je ye.. sape2 nak try leh register kat bwh ni..

REGISTER MYLOOK




2 comments:

Zana said...

Ana, nnt kalau dah sampai certain amount baru diorang akan mintak account detail plak. Zana baca kat FAQ. Tp dia tak explain pn brapa amount tu....zana pn register under ana tau...heheheh

aNa SuZaNa said...

Zana..
oyeke..tq for the info.. register bwh ana ye..hehe, macehhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...