NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, April 09, 2010

Aku DaH JaNgKa DaH

Kalo korang nak tau, aku dah agak lama gila (bkn aku yg gila) tak minum kopi.. so ptg tadi masa buka peti sejuk aku nmpk la air tin ni.. mmg dah selalu nmpk sbb mmg ada sokmo dlm peti sejuk kan.. cumanya ptg tadi tetiba aku teringin sgt nak minum lak..

So aku minum jelah kan..mula2 sket2 je teguk.. last2 berteguk2 la pulak.. ekekeke.. bkn apa, aku ni kalo minum kopi biasanya akan effect pada penyusuan.. korang kan tau alisya fully breastfeeding..

Dan spt yg aku jangkakan berlaku, progress susu arini agak merosot slps teguk kopi tu.. huhuhu.. tak pernah lg merudum tau.. sedihhh.. cpt2 aku cover minum milo panas balik td.. sian alisya, nyusu mcm tak puas je td..

Dan aku percaya, ada org yg relax je minum kopi tapi takde effect sket pun pada penyusuan.. tp aku mmg dah tau akan ada effect, tp degil nak minum gak.. ehehhe.. salah aku gak kann.. kikiki.. jauh lagi perjalanan tu.. lg setahun 2 bln nak capai target.. moga2 aku dpt nyusukan alisya selama yg mungkin.. aminnn..

Berbalik cite psl lalat td kan, ku ucapkan mekasih pada kwn2 yg bg komen.. aku bknlah nak komen yg positifff je kan.. aku terima kalo yg negatif pun.. tp jgnlah jd lalat kan.. tinggalkan lah link tu.. at least kita leh berkenalan.. pasni leh lg tegur menegur kalo aku ni silap pada matanya..


Tp kan, umah aku mmg ada lalat pun... cuba tgk betul2 kat gambar atas nun.. hehe..


Close up sket.. haaaa, betul kan tu lalattt..masa umah atas dulu2 lalat sekor pun takde.. tp lipas lak yg banyak.. kekeke..

Tp takpe.. laki aku ada beli perangkap lalat...hari2 byk lalat mati.. meletup2 lalat tu kena karen kat lampu tu.. hehehe... so kawan2, pls jgn jd lalat.. meh kita jd kawan2.. peace no war.. hehehe..


2 comments:

eynda said...

Perangkap lalat tu berfungsi utk perangkap nyamuk tak?? :-p

aNa SuZaNa said...

nyamuk dia ada perangkap khas kak.. sejenis lampu jugak.. tp ana tgk kat perangkap lalat ni pun ada nyamuk mati gak..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...