NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, April 19, 2010

JaWaB TaG : SeSi TaYaNg KaSuT

Lama dah aku peram tag ni.. maklumlah..aku tgh PMS.. jdnya mood aku nak apdet blog pun terencat..huhuhu.. utk TREX, thanks sbb ko kenakan akak ye.. dah tau jawapan lg mau tag ka.. haiyaaa.. hahhaha


Macam yg di ketahui, aku penggemar kasut sport.. aku akan pakai sampai lunyai.. aku sayanggg sgt kasut sport yg laki aku belikan ni tau.. ni kasut sport yg ke 3 yg aku pakai.. yg ketama dan kedua dah buang sbb lunyai abis dah..

Brand : Nike.. beli kat al-ikhsan RnR ayer keroh.. hehehe..
Harga : rm140++ after less tatauu..tak ingat..
Thn beli : 2009.. masa alisya dlm perut lg..
Sbb beli : yg lama dah lusuh gila..


Tp aku ada standby gak kasut utk pakai baju kurung atau yg formal2 sket.. ni jelah satu2nya kasut yg aku ada... aku tak minat buat koleksi kasut sbb aku bkn jenis yg suka padankan kaler baju dgn kasut2 ni.. hahahaha..

Tp korang jgn main2, wlpun tu je kasut yg aku ada, ehh jap, ni kasut ke sandal ha..?? aku main hantam je panggil kasut...kekeke.. ulang balik ayat td, wlpun tu je kasut yg aku ada, tp tatap glemer sbb masuk paper wooo..kikiki


Ni buktinya... nmpk tak mana satu kasut aku..kui kui kui


Sama kannnn...ehehehe..


Tengokkk, baru masuk paper sabtu td tau.. kui kui kui..

Ok dah.. cukup2 la citer pasal kasut aku.. tp aku kagum tul kat kwn2 aku atau sesape sajelah yg minat buat koleksi kasut.. syok ehhh.. aku lom sampai seru lg la.. kalo kasut sport aku suka la.. kikiki



10 comments:

Alya said...

ok la tu kak,dari berkaki ayam...sport pun kasut gak kan...hehhehe

melin melinda said...

Ana mmg sempoi lah...rawks gitu

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

hehehe...kalu akak lagi sker snickers, hehehe...

aNa SuZaNa said...

alya..
sian ayam tu..xde kena mengena pun dgn kaki dia tauu..kiki

aNa SuZaNa said...

melin melinda..
sempoi la sgt sampaikan tudung pun pakai yg samaaaa je..kiki

aNa SuZaNa said...

kak jannah..
pasni tukar brand la pulak..kikiki

tricksrex said...

ok pasni trex tag akak tudung plak la..
hahahahahahaha..
ok what pakai sport shoes..selesa...nyaman je kaki

eynda said...

Uiittss...tak sangka ana ada kasut gaya pahlawan...akak pun takde kekekeke...caya la :-D

aNa SuZaNa said...

trex..
dush dush dush..jgn tag akak pasal tudung lak ye..kikiki

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
jgn main2 kak..ana keturunan pahlawan gladiator..ekekkee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...