NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, April 05, 2010

RuaNg TaMu aTaS

Huhuhu..niat di hati nak apdet blog mlm td..tp kepenatan yg amat sbb baru sampai dr kampung aku kat sekinchan tu.. balik sbb sambut besday mak aku.. sgt best sbb mak nampak happy sgt..

Ok..berbalik pada tajuk asal, aku apdet dulu ttg ruang tamu tingkat atas dulu.. simple2 je dan hiasan pun tak sarat sgt.. ni port lepak utk menonton dan jugak main Ps3..


Simple je kan... yg tu rocking chair.. boleh di baringkan kalo mau..


Ruang asalnya luas, jd kecik sebab buat opis hubby (blkg sofa tu)..






Kalaulah aku reti guna kamera hubby tentu gambar lg cantek.. ni kamera biasa2 je..




Lampu chandelier kat ruang tamu.. ni hubby yg pilih..


Plaster syiling ruang tamu






Ni snap dari bilik master bedroom


Gelap lak gambar..huhuhu




Kat luar tu veranda.. bukak folding door tu bila nak kuar je..


Hiasan yg so simple..


Pandangan dr veranda menuju ke tangga..




Close up...

Ok.. tak dapat nak cite panjang2 lak.. alisya tgh melalak kat bilik tu.. dia tgh tido td.. kacau tul lah, tak dapek nak membebel lama kat entry ni.. hua hua hua..


32 comments:

shakirah samsudin said...

amboih, kemaen banyak lagi remote nye. hehe.

cantik umah akak.
1st tyme komen, hye. :)

Some1...somewhere...somehow... said...

hamboi panjangnyer nama...
pekata panggil family hall je...mudah kn..hehehe

eynda said...

Dalam banyak2 akak suka tengok curtain...simple :-)

aNa SuZaNa said...

shakirah..
remote yg di nengoknye..kikiki..

aNa SuZaNa said...

kak Y..
ni lah padahnya buat entry masa alisya tgh melalak.. tak teringat nama pendek dia..kekeke

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
simple je curtain tu..ana pun suka..

IdzaLia said...

nice and simple..

hanim.. said...

huhuhu ana...
sgt cantik & tenang je tgk umah ana nie..mmg umah idaman nie..casa impian..hehehe..

shabiela said...

ana ku suka lmpu bulat2 tu.. hu hu..

sweets said...

ana cantek umh ana ,akak suka semua..

aNa SuZaNa said...

idzalia..
kami hias simple2 je.. yg jd serabut bila menan budak sepah2 je..

aNa SuZaNa said...

hanim...
mekasih ye...=)

aNa SuZaNa said...

sha..
dulu masa nak beli lampu tu ana xsuka tau.. tp bila dah psg nmpk cantek lak..

aNa SuZaNa said...

kak sweet..
mekasih kak...

b.O.n.d.a said...

ana, macam rumah cOntOh la ;)
sangat2 bertuah muda2 da dapat duduk rumah idaman macam ni =)

aNa SuZaNa said...

aik..mana komen2 yg banyak2 td.. awat tinggal 3 ketul je ni..

aina said...

ana, cantikkkkk la sgt umah ana.... semua pun cantikkkk...suka tgk.... nak tanya beli kat mana tmpt letak sokkabar/magazin kat tepi tmpt letak tv tu?

sLEEping BEauty said...

suka smua yg ada kt situ...
cantikk la rumah ana..

aNa SuZaNa said...

bonda..
mekasih.. Alhamdulillah, rezeki anak2 sume ni..bermula dr zero utk capai tahap ni..

aNa SuZaNa said...

Aina..
hubby ana beli kat ikea.. hehe

aNa SuZaNa said...

Sleeping Beauty..
mekasih ye... =)

Shariz said...

cantik sungguh rumah ana....shariz jeles tengok....hehehe :)

aNa SuZaNa said...

shariz..
umah jiran shariz pun cun gak tu.."kak eynda" hehehehe

Shariz said...

hahahaha....tu yg shariz jeles dgn uols....rumah cantik2 :D

hunny_bunny said...

mana beli lampu tu?

Hanes 0175404314 / Zailani 0173300314 said...
This comment has been removed by the author.
noornazuha said...

Alhamdulillah rezeki Allah yang bagi..jangan tujuan blog ni disalahgunakan sudahla..salam perkenalan...

Ana Suzana said...

Nornazuha..
salah guna mcm mana ekk... tak brp paham.. ana ni kategori salah guna tak ye.. hehe

mamawana said...

Assalam,

Cantik dan besar rumah nih. Mesti penat mengemop, menyapu, mevacuum hari2 kan. Mana lagi nak jaga anak2, nak masak itu ini. Mesti ada maid yg bantu kan kan kan.....

mamawana said...

Visit me back at my other blog

http://lautkasih.blogspot.com

qemaishak said...

Cantiknya rumah akak..hias sendiri ke ni kak?hebat tul..

miaqaisarah said...

Cantiknya hiasan rumah.. bila la nak ada rumah cantik macam ni.. heheh

http://miaqaisarah.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...