NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, May 04, 2010

SeBaK TeNgOk ViDeO Ni..HuHuHu

INFO:

This stray cat was filmed in Turkey( Kızılsaray district of Antalya ) trying to reanimate his female friend who got hit by a car. Even though some people tried to help him, the white cat wouldn't let them come near for two straight hours. ...

** masa aku bujang dulu aku bela 20 ekor kucing terbiar sbb time bujang aku dok umah flat aras bwh sekali.. bila sekor2 mati sbb sakit aku nanges woo.. asal jumpa kucing merempat je mesti aku kutip bawak balik umah sewa..

** bila dah kawen aku cuma jaga seekor je.. yg lain2 terpaksa di tinggalkan.. sbb aku dok apartment tingkat 4.. pastu umah sempit.. skrg dah takde kucing dah.. org lain dah bela kucing tu.. nama kucing aku tu Norashiro.. huhuhu..

9 comments:

mamataya said...

ana ..bagus lah mu..ku ni kucing2 mmg x kan ku bela...ku x tahan la taiknye....

zalimkan?

aNa SuZaNa said...

Me..
kucing ni kena ajar depa sket..kalo tak depa berak merata2.. ana nak bela tp skrg ni ada baby lg kan, mcm susah sket nak handle.. dah macam 4 org anak lak nanti.. kikiki.. tggu alisya besar sket kot..

IdzaLia said...

amboi sedapnya nama kucing tu ye...hihi

AISYAH HANI said...

Binatang pun sayangkan kawan. Cemana la orang boleh suka hati bunuh orang??

Ray said...

Errkks...Tak sanggup la nak tengok video ni Ana, takut Ray tak tahan dah tu terkenang anak2 kaki 4 kat rumah 7 ekor tu.

Nak bela kuing?Baguss...bagusss...kucing ni insyaAllah senang je nak train pakai litter. Yg pentingnya kita sendiri kena rajin bersihkan taik diorang tu, sbb kucing kan haiwan pembersih;)

aNa SuZaNa said...

idzalia..
hahaha..kebanyakkan kucing ana yg bg nama..kuikuikui

aNa SuZaNa said...

aisyah hani,
itulah kan.. binatang pun ada sifat mcm tu..

aNa SuZaNa said...

Ray..
kami mmg suka sgt2 dgn kucing..insyaAllah satu masa nanti kami nak kembali bela kucing semula..

Ain said...

anak2 akak suka sangat ngan kucing, tapi tu la, nak beli rasanya tak kot, takut kucing2 tu terbiar nanti....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...