NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, May 25, 2010

aKu MeNaNg Rm15 RiBu...!!!

Koranggggg... aku dapat rm15 ribu wehhh.. sape nak sket bgtau aku ye.. kita kongsi.. hehehe..

Begini citernye, tadi kann, tgh aku suap anak dara aku mkn nasi, tetiba salah satu hp aku ada bunyi msg.. "ting tong" kata hp ku (bunyi hp aku kalo ada mesej..kekeke)

Dan sila baca msg yg aku dpt.. klik kat gambar kalo tak nampak ye.. aku masih failed bab nak besarkan gambar.. kak eyndaaaaa, bila nak ajar ni.. huhuhu.. =p


" Nombor imcard anda telahterpilih dlm undian & memenangi Hadiah terkini rm 15,000 dr, SYT SHELL BHD. Hubungi di talian 013-8844743 TQ "


Agak2 korang ni betul2 ke COBAAN ni..????? =p

**aku tak dail pun sbb rasa ni satu penipuan curi kredit hp.. mentang2 la aku baru topup tetiba je dpt sms mcm ni.. chaittt... tp kalo betul2 aku gak la yg rugi..

** kalo laki aku yg dpt aku percaya la sbb dia yg rajin isi minyak kat SHELL.. aku mana de rajin isi2 minyak ni.. abiskan minyak aku reti la.. kekeke..

14 comments:

nigina said...

saya pun selalu dapat.. msg tu kata dari poweroot.. saya heran gak bila pula saya minum power root.. bahaya takut dia pukau kita melalui telefon.. hehehe..

eynda said...

tipu la tu....sekarang banyak cara org nak tipu kita...hati2...ana free nanti bagitau akak la...try buat mana yg boleh dulu...

kak mas said...

kalau ana tepon mesti dia akan minta no kad atm. jgn sesekali bagi no kad atm tu kat dia sbb once kita masukkan kad dkt atm machine wang kita akan habis disonglap... ada sorg sedara suami kakak akak penah kena. nasib duit tk byk dlm akaun masa tu..

aNa SuZaNa said...

nigina..
itulah kan, mesti kes tipu punya tu..jahat tul kan org mcm ni..

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
dah boleh agak dah bende ni tipu.. ok gak kak sbb dpt gak wat entry baru..kikiki


ohye, takut nk ganggu akak sbb akak bz nk pindah dah kan..

aNa SuZaNa said...

kak mas..
siannya sedara hubby akak tu.. thanks atas nasihat akak tu...

Chik Na said...

sah sah la sms scam tu.. akak pun selalu dapat sms cam tu

tricksrex said...

uih tipu belaka ni kak oiii..

makcikrehan said...

tipuuuu tipuuuu tipu belaka

aina said...

hihi..mcm2 taktik nak menipu...

ena said...

hahaha mcm2 orang nak tipu org skang ni..

Papa meow said...

nak sket, kayo kayo hehehe

aNa SuZaNa said...

ye betul.. mmg mende2 mcm tu tipu kan.. sib baik aku tak tertipu..ehehe

izzati izzmal said...

saya penah call saje2. yg jawab indon. sy kate, no akaun x ingat. tp dia kate x perlu no akaun. nk nombor yg kat kad atm tu je. pelik gak kalau nk masuk duit dlm akaun kite buat pe mintak no kat kad pulak. menipu semata. mmg x bg la. bila cite kat suami,suami pesan jgn call lg takut kena pukau.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...