NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, May 19, 2010

DoMiNo'S DaH SaMpai ViLLa SuRia.. YaHuuu..!!

Wahhh.. best betul la bila kawasan seksyen U10 dah ada penghantaran fast food ni.. leh order time emergency..hehe.. tp yg tak bestnya, McD dgn Pizza Hut lom ada servis penghantaran kat sini lg..cehhhh.. bila lah agaknya tu.. yg skrg ni baru Domino's jelah yg ada..

Kalau masa dok Sri Damansara dulu, kerap sgt aku order McD.. Rindunya beger Spicy Chicken McDeluXe.. feveret aku tuuu.. huwaaaaa... :-( ...

Tp elok gak sbnrnya, sbb aku hari2 masak kat umah.. dah jarang sgt mkn kat luar.. sesekali je ponteng masak bila kemalasan melanda atau pun time brg basah kehabisan..


B4 aku tunjuk Domino's, aku tunjuk dulu la sarapan aku pg semalam.. Nasi Lemak..

Gigih tau aku masak nasi ni jam 2 pg.. sambal dia pun aku masak siap2 b4 tido.. so pg soknya tinggal nak masak telur mata kerbau je lagi.. apesal panggil mata kerbau ekk..?? kekeke..


Simple je bekfes kami.. hambek ko, terlebih flash la pulak.. terus tak brp nampak nasi tu.. kekeke

Dan tgharinya aku terus saje2 call Domino's utk tanya kawasan umah aku ni ada buat penghantaran tak..?? bila diorg kata ada je, terus aku nak melompat..hahha.. walhal aku kurenggg sket dgn Domino's ni.. tp sbb takde pilihan aku order jelah..


Tadaaaa... dlm masa stgh jam je dah sampai umah aku.. =)..

Anak2 aku terjerit2 kesukaan.. wahhh, jakun yg amattt.. Almaklumlah dah lama pindah tp baru skrg ada penghantaran ke rumah..


Sebelum mkn, anak2 aku layan ikan kat kolam dulu..


Makin membesar dah ikan2 kami..


Ni yg aku order.. 2 pizza, spaghetti, chicken wing dan apetah lg, lupa dah aku.. hahaha..


Anak2 aku yg ready nak mkn jugak..


Perghhhh... makan2 kat luar sambil tgk panorama dan ikan2.. ecehhhh... tp kejap jelahkan lepak kat luar, pastu lari masuk umah balik sbb hujannnn... kikiki


Ain kuat mkn, tp hafiz dok renunggg je pizza tu.. yg di mintaknya mee sup la pulakkk.. adeh la budak ini..!!


Si kecik ni aku kurung dia kat walker jelah sambil sebelah kaki aku block walker dia dr bergerak.. aku suap2 roti cheese bread jelah kat dia.. kang ngamuk lak dia tgk org mkn je..


Alololoooo... rambut sketnya la haiii... dah le anak darez.. sama mcm Ain kecik2 dulu..






Muncungggg je sbb takde mee sup.. ape ke halnya Domino's nak hantar mee sup pulak kannn..!!


Sehingga menjilat jari si kakak ni.. =)

Yg pasti aku dgn ain yg terlebih kenyang... hafiz lak aku terpaksa wat mee sup utk dia.. kang kebulur lak dia kang.. sblh petang baru aku masak utk dinner.. menu utama sambal petai.. wallaaa..sodapnyeeeee.. bertambah2 aku mkn mlm tadi..hehehe..



18 comments:

nigina said...

ermm.. sedapnya.. dahlah tgh posa nie.. aduhai... pizza.. sy paling suka beef pepperoni..

-iLLa- said...

wehhh..makan bp org tuhh???glerr byk.....aku 1 kotak blum tentu abehh..ekekkee

aNa SuZaNa said...

Nigina..
adehla..tgh pose ke..sory..ehehhe... ana pun suka gak beef pepperoni.. =)

aNa SuZaNa said...

iLLa
aku ambik yg set punya..pastu leh ulang2 mkn sampailah ke hari ni.. hehhe.. gilo apo mkn semua tu dan abis pada masa yg sama..kikiki

Azimah@Melati said...

baru nak tanya..banyak nyer order..kalau ku anak beranak lum tentu abih...huhuhu.....

aNa SuZaNa said...

kak mah..
ana order utk mkn 2 hari..kikiki

Ammi Sara said...

Wah sedapnyer lunch! hehe..
btw, cantik rumah ;)

YanaNuar said...

Wahhh teruja laa tengok umah akak..cumilnya taman ngan kolam ikan tuh...mesti best kan duk umah cenggitu...

eynda said...

Maknanyer Cahaya SPK pun dah ada delivery la...yahooooo....

hasril said...

lapar..

kak mas said...

ana, ni dominos cawangan mana? agak2 dia antar tak ke denai alam ni ek..?

shabiela said...

bestnya mkn smbil tgk pemandangan luar umah.. wah wah.. :)

aNa SuZaNa said...

ammi sara..
mekasih.. =)

aNa SuZaNa said...

Kak eynda..
ye kak, maybe cahaya spk pun dia dah cover kot.. akak pun rajin order dominos kan..hehhe

aNa SuZaNa said...

Hasril..
sila mkn kalo lapar..kuikuikui

aNa SuZaNa said...

Kak Mas..
dominos ni cawangan bukit jelutong kak.. cuba akak call hotline diorg..

1 300 888 333

aNa SuZaNa said...

Sha..
mmg best sha..tp anak2 makin tak terkawal lak..pastu hujan pulak, terus masuk umah jele..kikiki

aNa SuZaNa said...

YanaNuar..
sgt best sbb dapat dok umah sdiri.. Alhamdulillah impian jd kenyataan.. ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...