NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, December 31, 2009

AkSi 2 OraNg BuDaK

Skrg ni aku geram betul dgn si Ain..Sbb dia dah pandai tukar channel Play House Disney Channel (PHDC)...sblm ni dia tak reti pun tukar2 siaran..selalunya kalau dia mintak alih citer kartun aku selalu kelentong kata channel tu rosak sbb hujan..kikiki


Ewahhhh..dah mcm bomoh tgh menurun la pulakk..saje je tu sbb dia tau aksi dia di rakam..tengoklahhh, remote astro pun dia yg jaga..huhuhu..


Yang hafiz relaks je main menan dia..sikit pun tak heran kat kamera..chaittt..!!si kakak dah mcm2 aksi dahh..gedikkk gitu..


Dah makin tinggi montot tu..hihihi..

Ohye..ain ni kan aku gelar radio pagi sbb setiap kali kami bekfes, dia lah org yg selalu hiburkan kami..mulut dia bila bercakappp, mcm takde brek langsung..cot cet cot cet jee..meriahh je time bekfes kami dgn celoteh dia..


Ada masanya aku rajin gak melayan..dan ada kalanya aku akan ckp " boleh diam jap tak kakakkk..??" hihihi..aku akan sound gitu bila time aku tgh nak tidokan alisya..kalo memekak je camne alisya nak tido..huhuhu..


Sampai ke sudah hafiz buat dekkk je kat aku yg sibuk snap gmbr dia..hahaha..kakak je poyo2..


6 comments:

-iLLa- said...

elok jek yer ain n hafiz dok sblh2..kalo adam n addin pantang ku lepa sket..ada yg melalak kangg..

aNa SuZaNa said...

ikut angin jugak illa..ada masanya kalo time depa bergaduhh, si kakak suka cubit lengan hafiz..

tp mmg biasanya anak yg sama jantina ni lebih cenderung utk berkelahi berbanding yg lain jantina..aku agak jelah kann..hihihi

ibu 2AZ said...

mcm2 aksi kakak..hehe..nih sama kes anak i gak ler..remote astro ngan die je..huhu

aNa SuZaNa said...

Ibu 2AZ
budak2 skrg cepat cerdik..cpt bljr..hehehe

shabiela said...

ana, xpe.. dh pindah umah baru tv satu sorg.. x yah berebut lg kan.. hu hu.. x sbr nk tgk umah baru mu..

aNa SuZaNa said...

Sha..tulah tu..takyah berebut channel tv dah..kena ada second decoder je..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...