NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, December 21, 2009

Apa NaK JaDi Ni..??

Skrg dah kol 4 pg..
Tadi sibuk kemas ruang tamu dgn dapur mcm selalu
Time org lena di buai mimpi, aku sibuk kemas rumah

Pastu td jugak br settle iron baju dan seluar keje hubby
Settle je iron baju terus lapo la pulak..
Bukak peti ais nmpk coklat..apa lagik..kita bedal la..


Mana best mkn coklat tanpa minum air panas
So aku bancuh segelas besar air milo panas..
pastu mkn la dgn coklat yg hubby belikan tu..


Sedapnyeeee...apelah nak jadi dgn aku ni kan
tgh2 pg buta leh melantak mknn manis2..
Tak byk pun aku mkn..5 ketul je..

Kang kalo aku mkn byk2 anak aku si ain tu bising lak kang..hehehe..Ok..dah kol 4.10 pg..nak tidoooo..penatt dah ni..bye2..

Alamak..terlupa lak..minta tlg ajar saya utk buang error2 yg muncul ni ye..tension dgn fed up aku di buatnya..nak update blog pun rasa tak best bila camni jadinya..

Lagu background pun dah di tukar..penat lak telinga ni dgr lagu Nur kasih je..ntah2 korang pun nak muntah ijau dah kot...mesti korang silent mode volume bila masuk blog aku kan..kekeke..

Aku dah agak dahhh..!! ngaku jelah..hehehe..
Tak marah pun..tu psl aku tukar lagu lain..
Kalo dah bosan kang aku tukar la lagi..hehehe..

Ok..cau cin cauuuu..!!!!

6 comments:

eynda said...

Blog akak pun keluar error macam2...nyampah dah tak tau nak buat cemana...pasal lagu tu....volume pc akak ni memang selalu mute...so pegi blog mana pun memang sunyi sepi je la...malas nak bukak volume coz akak suka bukak blog sekali hentam 10 blog!! :-D

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
tulah kak kan..jenuh nak pikir buang error..nak tukar template br lak kang mcm2 hilang..

dannn ana pun sama suka mute volume bila jln2 blog org lain..hehehe..

Papa meow said...

gemuk la kau mkn coklat byk2 tmbh milo plak lg ehe2

eror2 tu sbb byk sgt wdget2 x berkenaan, nanti buang le

aNa SuZaNa said...

wehh..nak kena ni kata aku gemuk..hehehe..aku kena kuat mkn sbb nak nyusukan anak..boleh pakai ka alasan tu..muahahahaha..

widget2 mana yg aku nak buang ni..tulungggg..huhuhu..

Papa meow said...

byk2 senaman noo... jaga kecantikan utk suami tuu

ermm... tgk le widget mana yg x perlu tu buang le, widget ni boleh juga menyumbang pada kelembapan pada blog. Nak loading mcm siput... berat sangat. Ditambah dengan pic2 yg kita masukkan dlm ni

eh x kan ko x tau ehehe

aNa SuZaNa said...

wokey..nasihat ko aku pakai..tp kan, jaga anak ni kira senaman gak woo..mana de rehat sgt..bila rehat main fb dan berblogging lak..hihihi..


wehh..lembab ko blog aku ni..??dah buang dah widget tu..cuma tinggal satu error je lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...