NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, December 03, 2009

ShoPpiNg OnLiNe : BeauTyHerBs..

Semalam ku membeli brg secara online..
Maklumlah, kan aku nak kuar shopping amat payah..
Lg2 kalo kuar shopping dgn budak 3 org ni..huhuhu..

Makanya kalo nak membeli sesuatu ku beli secara online jele..tinggal ongkos je lg ada ke tak..hehehe..


Semalam order hari ni zasss sampai ke tgn..
Bagus betul servis..!!


Ku beli kat sini BEAUTYHERBS
Mekasih Kak Rosmaziha sbb sudi lyn karenah saya..kikiki


Jeng jeng jeng..ni yg saya beli..


Ni bkn saya beli ye..ni ole2 akak tu kasi free..
daku pun terkejut siap ada free gift..hehehe..thanks kak


Ni lah mendenya yg saya beli..
Cocoa collagen plus 3 kotak..cukup utk sebulan..
Beautysleep ( ni yg mahal ni..rm260..huhuhu)..pun stok sebulan..Protecur 100 dan jugak minyak mariam..


Sume ni termasuk total collagen terbang rm380..
Gigil gak masa nak transfer duit..hihihi..
Opss yangg, jgn mare ye..jgn potong elaun lak..huhuhu..

Nak tau apa khasiat or kelebihan produk2 ni korang gi baca je kat link yg aku bg td..protecur 100 tu daku nak try sbb dlm masa sebulan ni kami sekeluarga asyik laaa selsema non stop..

Kejap sihat pastu kena selsema balik..
rege pun murah je..rm38 je..tak slh mencuba utk kesihatan kan..Ok..jumpa lg di entry lain..


4 comments:

eynda said...

Amboi shopping sakan hehe..

aNa SuZaNa said...

sesekali je kak..biasanya beli baju budak2 je..hihi

shabiela said...

byknya shopping..heheh..

Ngongom Lily said...

ceciter...lps guna cocoa collagen tu, ade prubahan tak...heheee
mcm brminat je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...