NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, December 31, 2009

SaTu MaLaM Di SeLeSa BeaCH ReSorT

Ni semua tanpa planning pun..Gara2 terperangkap dlm traffic jammed yg sgt2 lama kat highway sblm seremban, tak slh aku area pedas/linggi kot..time ni dr kulai nak balik sri damansara la..hubby tetiba buat keputusan drastik utk bermalam di PD..


Masih belum tau nak tido kat hotel mana, so mintak tlg sahabat alam maya ME carikan no telefon hotel yg aku nak..hehehe..mekasih ME..

So kami pun memilih duduk satu mlm kat hotel Selesa Beach Resort..sila paham maksud aku di sini ye..bkn duduk je..berdiri..berjalan..lari2 kejar anak..hehehe..


Hubby ambik 2 bilik connecting..so bilik kami sebelah menyebelah je tp pintu tgh2 antara bilik boleh di buka utk kami bergabung semula..hehehe..2 bilik ni kos dia dlm rm500++ je..


Bilik aku katil kingsize..
So mlm tu aku tido dgn alisya dan hafiz..


Ain tgh mengintai..hehehe..


Ni bilik sebelah..hubby dgn ain tido sini.. Masing2 kena jg anak..tp kalo nak mandikan ke, basuh berak ke, buat susu ke, salin diapers ke, mak diaaaa jugak yg budak2 ni cari..chaitttt..!!!!


Intai ape tu haaaaa..??? tau lah sea view kannnnn...!!!


Ni pemandangan dr bilik aku..


dr bilik hubby...




So far bilik kat hotel ni mmg selesa..sesuai dgn nama hotel ni kannn...TAPIIII...hehehe..ada aje nak komplen aku ni kann..masalah yg kami hadapi ialah tekanan air terlalu rendah..

Nak mandi pun alahaiii..lama gile nak tadah bath tub tu jd penuh..nak penuh sampai suku pun lama gileee.. huhuhu..sib baik dok satu mlm je..kalo dok lama, pastu dgn tekanan air yg rendah, mau aku dpt tekanan darah tinggi pulak...


Ni gmbr yg ain snap...gelap la pulakkkkk...
u seee...tudung yg sama lg..wakakaka...


Alisya tido jap pas isyak..kepenatan sgt la tu..
pas nyusu terus lenaaa.. legaaaa... sejam pastu bgn balik main2..


Budak yg byk songeh ni pulak sibuk je ambik tmpt ain


Maka ain pun terpaksalah mengalah dan pegi menyelit kat katil abah dia pulak..abah dia menten jelah kat katil sendiri..takkan nak mengalah pulak kan..hehehe..


Masamnye mukaaaa...


Tadaaaa...ini dinner kami..order ala carte je dr dlm bilik..sgt malas nk kuar dr bilik..penat tak hilang lg..salmon tu sgt sedapppp...


Ni gmbr time bekfes..kami check out awal..pas bekfes terus blah sambung perjalanan ke KL balik...tension tul sbb sepanjang perjalanan terpaksa tonton citer barney dlm kete..kalo tak psg kang ngamuk lak..ish ish ish..anakkkk anak...


6 comments:

eynda said...

Masa ana sms/call akak tanya pasal avillion tu akak tengah makan2 kat restoran nasi daun pisang....pas tu hannah lak mengamuk kat restoran tu...sorry tak simpan phone number avillion dlm henpon hehe....naper tak terus gi avillion...walk-in jek...takut bilik la takde kan...cuti sekolah...

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
dah dpt no avillion dr ME..tp bilik sume penuh kecuali yg katil single bed je da yg kosong..camne nak tido berlima kalo tilam bujang kak..kikiki..

sory la ganggu akak je masa tu..tak tau akak ada kat luar..huhuhu

Papa meow said...

aku rasa klu semua bercuti kt pd ni lg best dari cameron

blue lagoon ke marina bay tu ke mmg best hehe

aNa SuZaNa said...

PD dah 2-3 kali la gi ramai2 satu family..tu yg beralih angin tu..hihihi..hang awat tak join masa diorg gi langkawi bln 9 aritu..??

Papa meow said...

x ajak cmner nk juin, klu ajak pn x leh juin gk hehe
sbb byk belaan nk kasi makan, x leh tingal lama2

aNa SuZaNa said...

huk alohhh..
tinggal 2-3 hari pun pyh yer..mintak jiran2 or kwn2 (si kurus) tu la tlg jap..hihi..

**mesti meriah masa hang kawen nanti sbb ramai pengapit meow2..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...