NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, December 18, 2009

KeLaB TaSeK PuTraJaYa

Kelab Tasek Putrajaya antara salah satu destinasi biasa yg kami akan singgah kalau ke putrajaya..selain di kenali sbg tmpt beriadah, tmpt ni jugak mempunyai restoren dgn mknn2 yg menarik dan boleh tahan sedapnya..

So sesiapa yg belum prnh smpai leh la dtg sini..
kalau nak bawak anak2 mandi pool pun boleh sbb kat sini ada pool..nak shooting gambar cantek2 pun boleh gak..hehehe..

Pemandangan di kelab tasek putrajaya


Sejukkk mata memandang...


Aktiviti berkayak pun ada kalau nak try..
Aku tak pernah naik kayak..takut terbalik wooo..huhuhu..nanti lemasss..aku bknnya reti berenang pun..kikiki..


Sgt bersih tempatnya dan selesa..


Jeti di kelab tasek putrajaya..












Termenung apa lah agaknya tu..


Penuh mulut dgn mknn..kikiki..






Anak dara kesayangan kami..
Suka berceloteh..muluttttt...pot pet pot pet...hahahaha..




Aikkk..tinted sungguh hafiz dlm gmbr ni..


Nanges la pulakkkk...


Lain pesen muka ain sbb dia pakai eyeshadow dgn celak..hahaha..


Amboiiii...melantak sakan ye..bini sapo lah ni..
Makan aje kejenyee...kekekeke..

** sejak bila pulak aku jd ejen pelancongan ni..kikiki


5 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

dolu memula kawin...selalu buak poser kt sini...umah sepelaung jer dr kelab tasek...

aNa SuZaNa said...

sekarang dah kawen lg advance akak bukak pose..jelesss wooo..huhuhu

eynda said...

Banyak tempat ku teringin nak pegi bila dok baca blog orang huhu....tak pernah pegi tempat ni pun.....nak pegi jugakkk...

aNa SuZaNa said...

kak eynda..
huk alohhh..dekat je kak..pi aje..hihihi

Zana said...

taktau pun ada tempat ni, kalo pi putrajaya asyik ke dataran masjid tu je...cam best je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...