NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Saturday, December 19, 2009

MinGGu YaNg SiBuK

Tak dapat nak update blog serancak sblm2 ni
Sbbnya teramatla bz dgn jemputan kenduri kawen sana sini..Tak dan nak ngadap lappy selalu..

MIL ku pun ada di KL skrg ni..
Sok slps majlis kawen MIL ku akan tinggal di rumah kami selama seminggu..

Bkn selalu pun MIL ku turun KL..
so kami ambik peluang yg ada ni utk bawak jalan2 gi Cameron Highland Rabu dpn..InsyaAllah..

** Semakin byk script error pulak dlm blog aku ni..huwaaaaa...tolongggg..!!


3 comments:

iNa said...

kak ana..
x jd tukar layout ke??
bz kan..
nti free2 leh tuka........
rase ade html error kt page element kut......kene godek satu2..

aNa SuZaNa said...

Ina...
waaaaaa..letihnye nak repair blog...huwaaaa..awat link yg ina bg tu mcm sensored je..meh bg lg sekali link tu kat akak..huhuhu

iNa said...

sensored ke kak??
salah kut...

akk klik ni --> http://btemplates.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...