NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, December 07, 2009

DiaRi aHaD : JaLaN2 @ BaNgSaR ViLLaGe

Ni citer hari ahad lak..dr hari sabtu lg dah planning nak gi mana dan buat apa..hehehe..suka betul anak2 buah aku tu bila dgr kami nak jln2..

Ke mana.?? Ke Bangsar Village laaa..bkn KLCC lg dah kali ni..hehehe..duta klcc pun nak merayap ke mall lain gak..opss..gmbr hasil dari ku menggoogle..


Uikk..gaya alisya mcm nak belajar kungfu lak..kikiki

Itu bantal turun temurun woo dr ain kecik lg..
Sudah busuk plus lunyai lg..hahahaha..busuk tu kiasan je ye..bkn busuk pun sebenarnya.. :P


Gmbr2 yg ku snap dlm bangsar village..


Ni ku snap je..tp tak masuk pun kedai ni..


Time ni ada sesi deco kek..


Ni hasil yg dah siap di deco..


Pastu ku masuk butik crocs ni sbb nak beli kasut ain..
Sandal yg dia pakai skrg ni dah tak muat..
Belikan utk hafiz sekali..utk aku takde..aku jrg beli kasut..pakai yg ada smpai lunyai br cari yg baru..


Ni kasut diorg..ain menten dgn kaler pink..
Yg pasti tetap nak tema mickey mouse..adehlaaa..
Ohye, ni gmbr snap masa kat umah..segan nak snap kat butik tu..ramai sgt org..hahaha


Ni my pembantu yg byk membantu..
Tq ye..nanti achik (aku la..) upah buah strawberry lagi ok.. kikiki...


Yg pasti, diorg berempat ni sume pinjam baju aku..
sib baik muat..lenkali kalo dtg rumah achik bawak baju lebih2 ye...


Alisya kebosanan..boring je dia..
Aku mmg tak kose nak dokong kecuali kalo dia nanges je


Budak yg sgt pyh di suruh bergambar..
like father like son..


Dpt upah belon sbb masing2 tak keruan dah perangai..
Hubby time ni tgh belek2 jam kat kedai jam la..


Tu diaaa orgnya...sejam wehh dia berada kat situ..
Aku dgn budak2 sume ni smpai kelaparan menunggu..kehkehkeh..


Amboi2..sukanya dia..aku snap dr jarak jauh je ni..
malas nak gi dekat dia...
kalo di teman kang lg lama dia menempel kat situ..

Dia cite kat aku yg staff kat kedai tu kata dia mcm org belum kawen..maksudnya bujang lg la..wah wah wahhhhhh..( panjang wahh aku..hehehe..)pestaim tau org kata dia mcm bujang..

Nasib baik aku dtg kat situ tepat pd masanya..
Maka mereka2 itu sudah tau bahawa akulah bininya dan punyai 3 org anak..kekekeke.. i jelesss youuu...!! kalo org kata aku mcm anak dara takpelah..kahkahkah...


Posing jap kat dpn kedai jam tu..


Posing kat tepi kedai jam pulak..
tadi kat depan ye..skrg kat tepi..tak sama..lainn..!! haha


Haaa..ni membelakangi kedai jam tu pulak..kikiki..
Rajin pulak aku enterframe kat blog skrg ni kann..!!


Pas settle hubby aku beli jam, kami zasss terus ke restoren Basil..gmbr ihsan dr google..tak sempat nak snap sendiri..mknn pun tak snap sbb hafiz meragam..

Org nak mkn tp dia sibuk nak jln2 pulak..
hangenn tul aku..mesti adaaaa je adegan nanges2 antara mereka tauu..huwaaaaa..


Pas mkn kitorg gi groceries pulak..
nak beli bhn2 utk masak salmon..yihaaaaa..
Budak2 kami longgok tepi escalator je..bwk alisya je masuk dlm pasaraya..


Kami shopping kat sini..
Terbang rm300++... duit mcm air je kuar..huhuhu..


Hubby ku sdg tunggu turn nak membayar..
Pas shopping terus blah balik rumah..fuhhh..letih..


apa lagi..masa utk membedal apa yg di beli td le..
sedap la yogurt brand ni..yummy..


Mkn dgn strawberry..hehehe..
Ok..tamat sudah cite weekend...next entry mlm2 sket br update ye..penat mengupload gmbr..


6 comments:

eynda said...

Lama dah tak pegi Bangsar....

aNa SuZaNa said...

tak best sgt pun kak..hihihi

shabiela said...

lawa kasut ain.. pink kaler.. :)

iNa said...

Nabila ade gabby seketul..
yg tue jugak die suke pakai..
shoes lain2 x mo...huhu..

aNa SuZaNa said...

Sha..
ain mmg sokmo pinkkkk aje..pastu nak ada kartun yg pink2 gak..ayarkkk..

aNa SuZaNa said...

Ina..
akak br pestaim belikan diorg kasut crocs ni..huhuhu..b4 ni beli kat anakku or kedai biasa2 je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...