NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, December 22, 2009

HuBby VS aKu..HeheHe..

Tajuk bkn main lg kan..
Dah mcm org nak wrestling je gayanya..kikiki..

Sbnrnya nak cite psl majalah..!!
Hubby korang rajin tak belikan mjlh utk korang..?
Hubby aku..??? JGN HARAP..!!

Kecuali bila aku dah pesan awal2..
Tak pun bila aku berada di sisi dia time nak membeli tu..time tu aku tumpang sama rembat majalah apa yg aku nak..


Laki aku mesti beli majalah ni setiap minggu..
Majalah utk aku tarakkkk..huhuhu...kejamnyaaaa..bkn mahal pun..


Ni majalah yg aku suka..bab resepi2 dan masak2 sgtlah suka..mjlh atas ni aku pi beli sendiri..uhuk2..huwaaaa..sib baik rm5.50 je..ngeh ngeh ngeh..

Selain tu aku suka beli majalah Pa & Ma..Rapi..Mingguan Wanita..abang..sila notice ekk..!! hehehe..Pasni tlg belikan sekali majalah saya ye..hahaha..

Ohye..tp kami ada persamaan.. sejak beli rumah baru ni, kami suka kumpul koleksi majalah yg berkaitan tentang renovation rumah dan hiasan dlm rumah..bab tu kami sama..hihi..

5 comments:

Papa meow said...

Nanti bikin cantik-cantik umah baru tau, apa konsep dlm perancangan agaknya ya... sronok tgk keluarga2 bahagia ni

Eh... ko pandai ke masak ekeke

aNa SuZaNa said...

en. bakri..
konsep moden agaknya..muahahaha..ntahla..campur2 konsep..kang dtg tau masa open house..tp anak2 ko yg ramai tu tak di jemput..kang huru hara dgn ngiauan depa..hehehhe

wehh..ko tak tau ke aku terror masak..tau la ko lg terror dr aku..huhuhu..cissss...!! hehehe

Some1...somewhere...somehow... said...

ana...majalah2 karangkraf tu langgan la...x yah susah2 p kodai...
bayar utk setahun..dpt disc n dot free gift tau..ekeek
lg resit tu boleh simpan utk income tax

aNa SuZaNa said...

tunggu pindah je kak..langgan sekarang tak guna gak sbb nak tukar address....hehhehe..

ttg potong income tax tu mmg ye..kami mmg buat begitu..muahahahha..

shabiela said...

hb mu sama ngn hb mu.. majalah tu la sokmo dia bli..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...