NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, September 11, 2012

YuKiDs IsLaNd

Saje nak share kat korang tempat playground yg selalu aku pegi time2 keboringan.. takdelah selalu sgt.. kalau selalu sgt mau kopak wooo.. sesekali boleh la..


Tempat playground ni terletak kat The Curve, Mutiara Damansara.. level atas sekali tau..

Tempat ni best jugak sbb budak2 pasti suka.. nak kata playground ni besar sgt takde la...

Tapi bg aku sgt selesa kalau kita nak kasi anak2 kita hepi.. byk kerusi utk kita melepak sambil layari tenet sbb kat situ wifi free di sediakan..


Ni bayaran utk kanak2..

Rm20 utk hari2 biasa.. rm30 utk hari cuti dan hujung minggu.. nak jimat sila bawak setokin siap2 dari umah.. mak bapak pun kena pakai setokin gak tau..

Kalau lupa nak bwk jgn risau, situ ada jual setokin.. rm3 sepasang.. sbb tu aku kata lebih jimat kalau bwk siap2 dr umah..


Air minuman ada di jual..


Ni port utk mak bapak lepak sambil kunyah2 mknn.. port aku tu.. kikiki..


Locker pun ada di sediakan kalau ada barangan berharga yg kita nak simpan sementara menjaga anak2 yg tengah syok bermain..


Menan boleh tahan byk gak la.. seronok pi sini sebab kalerful aje playground ni..


Best kannnn... syok woo budak2 kalau main kat sini..


Belon2 yg sentiasa berterbangan sbb ada kipas di pasang kat situ..


Panjat jgn tak panjattt..


Byk sofa hijau utk kita melepak.. aku pernah bantai tido kat situ gak... kekekeke



Kat sini pun ada belon..


Sakan korang yeee..


Sesiapa nak buat besday party pun boleh buat kat sini.. diorang ada sediakan khidmat utk buat function kat sini gak..

Nak tau lebih lanjut boleh contact diorang ye..



Ni gmbr semalam.. semalam aku bawak ica pi main kat situ sementara nak tunggu kakak dgn abg dia abis kelas..



Hamboiiii... kekekke..


Hepi je ica.. dah sihat la katakann..


Pas penat main aku dgn ica bantai makan lak..


Makan nugget cicah eskrem mcd.. hahahah... apa punya pesen makan ntah..


Makan dan makan aje kejenye.. maunya tak debab badan tu kan.. kikiki


Posing yang paling ayu dari ica.. hehehhe

Kesimpulannya sape2 nak bawak anak main2 leh la try bawak kat sini.. nanti aku share lg tempat playground yg aku selalu bwk anak aku ye..


21 comments:

pnsusu said...

amboi....
pic yang bawah sekali tu...bukan main ya ica..
comel

HudaAteh said...

kak, parents boleh masuk jaga anak ke? budak 3 tahun leh masuk? macam bestttt ajeee...hehe mak yg excited lebih!

Nazayiena said...

Seronoknya Ica main dlm tu wlpn tanpa abg dan kakaknya.

Mama Rocky! said...

Pernah lalu tapi tak pernah masuk ler Ana..huhu..tQ info, luv u..bebudak mesti suker.. ;)

Mama Rocky! said...

Ica..ica..gaya tak tahan..cute!!

IdaShazana said...

Bukan main lagi ica yek....cubit pipi sikit

Kesuma Angsana said...

sesekali oklah kalau selalu mmg kopaklah hehehe

Suliana said...

bestnya.. klu weken ni mesti sesak ni.. hasben sy tak suka sgt pegi belah2 damansara sana. huhu.. jusco je sudah.. anyway, byknya nuget ica.. habis ke tu. tapi baguslah kak ana anak suka mkn, debab2 sikit.. anak sy kecik2 je even x memilih mkn..

meera said...

nice info ana.. Insyaallah satu hari nk singgah la. seronok tgk ica makan... anak2 saya nuggets seketul pun jenuh nk abiskan. sdaap lg nugget kfc dari mcd. gaya posing ica malatops cute...!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg cantik tempat tue.. kalau ila bawak arief tue mesti tak tentu arah nak main yg mana haha

Ana Suzana said...

Huda Ateh..
Parents memang boleh masuk.. kalau takleh masuk camne nak jaga budak2 kan.. kekekke..

Budak2 umur berapa pun tak kisah.. harga tetap sama.. hehhe

Ana Suzana said...

Suliana..
nugget tu 20 ketul.. ana dgn ica berjemaah abiskan sama2.. hahahha

akma said...

KAK menan dia lbih kurang ngn yg kt ikano tu je kn...ke owner yg sama?sbb msa ari yg sy tnya akk tu sy odw bwk ank kesana..park kt de curve then cr x jupe,,tnya guard kt situ ye kt kt ikano ada....

Ngongom Lily said...

geram tengok ica....
makin hari makin comellll....^___^

Ana Suzana said...

akma..
kat ikano harga mahal sikit.. tak pasti owner yg sama atau tak.. yg kat ikano besar sikit.. kang akak apdet playground yg tu pulak

Norliza Ismail said...

Amboi... seronoknya Ica.

Golden Rose said...

comei je ica posing...

zahira said...

Menarik ni. Blh la bwk my kid nanti.

mohd dzulkifli hassan said...

Ok kak..jgn lupa update tau...Haah kt ikano Mahal sket...sib baik g mlm..murah sket la..tp stokin Mahal rm5

mohd dzulkifli hassan said...

Akma ni kak...pakai akaun husband...heheee

:: Riri-Fatieha ::~ said...

ica comel!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...