NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, September 06, 2012

BuDaK KoReA BeRtuDuNg

Ecehhhhh.. korea la sangat kannnn... hehehe..

Malam tadi gigih aku gi giant sensorang semata2 nak carik tudung kaler putih utk Ain.. ni gara2 aku terlupa yg ain ada photoshoot utk gambar konvo kat sekolah.. huhuhu..

Yang ain pun satu hal gak, dah sampai umah baru nak cakap.. sudahnya aku yg kelam kabut sebab tak tau nak carik kat mana tudung putih yg cun2.. last2 ke giant la aku malam td..

Aku gi sorang2 je.. anak2 semua husband kena jaga.. aku malas nak angkut bebudak sbb kang melambatkan pergerakkan aku lak.. hehe..

Best gak jenjalan tanpa bebudak ni, so takdelah seriau bila lalu tempat yg ada menan.. kehkehkeh.. tapi giler payah kot nak carik tudung budak kaler putih.. yg ada aku tak berkenan lak design dia..

Last2 aku dapat idea, carik anak tudung utk aku kaler putih, pastu combinekan dgn tudung syria.. ain sesuai yg ada awning je, kalau jenis melekap kat dahi tu mcm tak sesuai lak dgn bentuk muka dia..

Masa aku test2 tudung tu kat ain, si ica lak sibuk tanya dia punya tudung takde ke.. kikiki.. aku pun pakaikan la kejap kat ica.. pinjam je tau ica..


Hasilnya, makin bertambah ketembaman budak yg dah memang makin tembam ni.. kikiki..


Kalau bentuk muka ica memang sesuai sgt pakai tudung syria.. comelll je.. bolatsss je muka.. kannn..


Ni posing dgn baju tido je ni.. hahahha.. adeh laaa..


Ada yg nak tempah wat menantu tak..?? ekekekke

*** tak sangka lak malam td ada silent reader yg cam aku kat giant.. tu pun sbb dia tgk kasut sport yg aku pakai baru dia konfiden nak tegur aku.. takut silap org katanya.. ekekekke.. sabar jelah..


17 comments:

SueGinola said...

Serius comelsss...!geram je tengok....^_^

yana halim said...

geram betul tengok budak tembam nih...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

tembam. memang nampak korea la.. agak2 ikut sape la tu kan? hehehe

Haryati Faizal said...

comeiiinye dak kecik ni....

JunAina said...

Tudung putih saiz bebudak memang susah carik kalau ada pun yg melekap gitu utk pakai sekolah agama so mak kenelah kreatif.

izzeyda said...

tembam ngan comel nyer..geram tgk..

Amyra Chuari said...

Comei... Boleh gak nak wat menantu ni.

SM@A said...

Salam Ana

Comelnyerrr Ica pakai tudung cam ni.

puan.mila said...

eh2 comelnya ica pakai tudung..mata sepet lak tu..hehe

tupperwarecollections said...

comelnya.. hehe.. dah lama akk tak contact ana.. apa khabar? selamat hari raya! ~ kak fyza~

zahira said...

Betul tu...pegi sorang2 lg senang. Cepat skit. Kalo bwk budak nak pegi kejap jd lama.

Aku-Enot said...

tembam dan comel sesangat...:-)

Eisya Syafa said...

Sies rse mcm nak picit2 je pipi dia tu!haha

Che Rosliza Che mat said...

comel suka tengok..

Ngongom Lily said...

pipi tu x tahan nengok...rsa nak gigit2 jeee....he2

Cik Puan Izan✿ said...

betul la ica ni makin bulat... :)

Shaidan Aera said...

subhanallah..memng sangat comel kak..kmslm anak akk yg comel lote ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...