NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, September 17, 2012

KeK CoKLaT LaPiS MouSSe

Jeng jeng jengggg... membaking lagi.. hehehe

Ni semua projek cuti 3 hari.. pastu bkn buat siang2 hari.. aku buat tgh2 malam buta time org sibuk membuta.. kikiki..

Bila dah buat tengah malam buta komfem la siapnya pun pg buta kan.. kol 3 pagi baru settle membaking.. bkn sbb ada tetamu nak datang pun..

Mood nak membaking menjadi2 bila baca buku masakan.. lebih2 lagi bila bahan2 semua cukup.. kuikuikui.. rasa seronok sgt dapat main masak2..


Ni hasil selepas di bedah... bedah la pulakk.. ekekeke..

Silap la.. patut potong kek tu jadi 5 lapis sbb bahagian atas tu masih tebal lagi.. kang aku kasi resepi ye.. kalau sempat sok aku apdet resepi dan tutorial.. senang je nak buatnya ni..

Tu je nak apdet.. hehehhe..

13 comments:

eila said...

rajin sungguh akak ni untung suami akak hehe...

Gieyana said...

bestnyer..awak mmg pandai masak..:-)

Maizatul Ain said...

ana..next time letak "watermark" conpem2 org yg nak copy tu tercopy sekali anak punya watermark..letak aje anasuzana.blogspot...
so, dia org takleh mengaku tu pics dia org..

ibh_sue said...

Rajin..Rajin..Tabikkkk...Tuuu..ica pun dah mula menurun perangi ana la tu..Sllu bgn mlm juga..Harus diperturunkan ilmu membaking ni pd ica.hihihiiii

Mira Adzlia said...

wah...mmg salute la...kek tu ala2 mcm secret recipe munye kek la..hihi..hebat2.. :)

.::Lynn::. said...

resepi ngan cara sekali k... hihihi

Marwanis Mansor said...

ui sedapnyaaa

Bonda Ryan said...

minat membaking saya makin mnjadi2 bila tgk post kaka pasal kek nih...cuma tak gagah lah nak bangun malam2 buta n siap waktu ayam berkokok kaka..btw nmpak macam sedap,eehh...umah kaka mmg sentiasa ada stok strawbery yer?...rajin lah kaka..kagum saya :)

SyaFizaZ said...

kak ana.. tunjuk la cara2 nak wat
KeK CoKLaT LaPiS MouSSe... boleee :)))))

puan.mila said...

Sedapnya...nmpk mcm indulgende scret recipe..akak nak!!

zaImIslawayu said...

salam perkenalan kak ana.
best la akak pandai masak. termotivasi nak jadi macam akak. :)

dua serangkai said...

resepi plzz

budakbarubelajar said...

salam kak ana , saya hanya nak bertanya kalau kak ana boleh tunjukkan toturial nak buat kek red velvet? , sebab blog kak ana je yang saya agak paham kalau nak buat2 resepi ni sebab diajar step by step.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...