NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, September 21, 2012

MuHaMMaD DaNiaL HaFiZ

Salam Jumaat semua..
 
Entry ringkas je ni.. saje je nak letak gambar apis satu2nya anak bujang yg aku ada sekarang ni.. budak manjer yg berhati sensitif tapi sgt mendengar cakap..
 
 
Gambar ni dah snap lama.. tapi baru skrg ingat nak letak kat blog.. apis berpakaian jubah putih.. dia kata dia sama mcm atok dia kat sekinchan yg selalu berjubah..
 
 
Pakai kopiah lak.. alolooooo encemnyeee...
 
 
Calon2 imam muda Hafiz.. Aminnn..
 

Budak ni bln 11 nanti baru genap 5 tahun..
 
Kuat nanges gak dia ni.. pastu sgt geli dgn kucing, cicak, lipas, semut, kupu2, ulat gonggok, labah2.. hahahha.. hilang macho ko apis oitt.. kekekke..
 
Sangat sukaaaa dgn kaler hijau.. Hobi dia skrg ialah kumpul koleksi robot transfomers.. abah dia lak selalu layankan hobi baru dia tu.. maklumlah ni satu2nya anak bujang dia..
 
Bila aku tanya apa cita2 dia bila dah besar nanti, dia kata dia nak jadi Pembawak Kapal Terbang dgn Pembawak Roket.. hehehe.. Kira bagusla sbb dlm umur2 gini dah paham apa itu cita2..
 
Tak macam mak ko kecik2 dulu, tak paham langsung apa itu cita2.. asal cikgu tanya nak jadi apa,  mesti aku cakap nak jadi cikgu jugak.. asalkan menjawab soalan sudah sbb tak tau apa nak jadi.. hahahha..
 
Okey korang.. entry pendek je ni sbb nak pegi sekolah kang jap lagi..
 

12 comments:

Nazayiena said...

Encemnya Hafiz....semoga jadi anak yg soleh.

firusha_norita said...

gud boy la hafiz ni.. :)

Allene said...

amboi.. pembawa roket... hebat apis... good luck.. :)

eynda said...

Bila apis nak dtg rumah aunty lagi? Botol air pun dok ada kat sini lagi kekeke... aunty punnnn... tak reti2 nak hantar? ye tak :-p

puan.mila said...

kalau ank 1st girl n 2nd boy mesti perilaku cam brtukar dgn akak nya..y akaknya agresif dn lasak sikit, y adiknya penakut dn slow skit..ank buah sy cmtu la..tp ank akak xtau la,hehe..slow xpe janji cerdik dn bijak! hehe

Ila said...

hensem sungguh bujang sorang ni... cepat-cepat buat sorang lagi hensem cam ni...

Che Rosliza Che mat said...

Encemnya hafiz....Insya Allah calon Iman muda...

Ahmad Zarif said...

wa... cutenye... hehe..

DeQWa said...

hensemnye apis......
pembawak pun pembawak la apis oiii...
nanti bole la acik wawa jadi penumpang...kekeke

mama maman aka yana said...

mcm anak mama.. raja airmata.. cenggeng sungguh..:)

dilabangiWORLD said...

ana , dede ni baya ACA rupanya. Aca bulan 12 genap 5 tahun....hehehee

Yati Omar said...

sebaya dgn anak akak rupanya apis ni...ingatkan dia baru 4 tahun. dah 5 rupanyer ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...