NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Monday, September 10, 2012

AiN BeRJuBaH KoNvO

Ni entry yang patut aku publish khamis lepas.. tapi dek kerana kesibukkan yg tak pernah sudah, aku terus lupa nak publish.. cisss..

Khamis lepas kat genius aulad ada sesi photoshoot utk student yg berumur 6 thn.. yelahkan.. sbb diorang semua dah nak graduate kan.. so sesi bergambar wajib adooo..

Mak bapak lain tak menyibuk pun, aku je yg sibuk call teacher dan mintak kebenaran menyelit sama utk tengok sesi photoshoot di jalankan.. mujur teacher2 tu paham siap cakap lg " Ooo nak apdet kat belog ye.." ekekekke..


Tapi sayangg, masa aku sampai tu ain dah pun selesai di ambik gambar.. siap dah masuk kelas balik pun.. huhuhu..

Tapi teacher2 genius aulad baik hati, dia panggil ain turun dan pakaikan jubah balik.. hahahha.. macehhhhh.. dapatlah aku snap gmbr ain pakai jubah konvo..

Untunggg ko ye nakk, mak dulu kecik2 takde konvo pun sbb tak sekolah tadika.. sob sob sob lap hingus kat baju anak..


Kebetulan lak masa aku nak snap gmbr ain, apis dgn kwn2 dia turun jugak sbb time tu waktu minum ptg.. so aku panggil apis bergambar sekali..


3 anak2 ku.. pesal hang sauk tengkuk kakak apis oitt..


ica jugak yg mudah senyum..


Apesal kakak buat muka bengis tu kakak.. hahaha..


Ni kengkawan ain yg lain.. diorang ni lom settle bergambar lg.. tgh tunggu giliran..



Bujang2 yg menanti giliran utk bergambar.. ewahhh.. hensem2 semuanya.. anak sapolah tu.. ngeheheh..

Settle je aku snap beberapa keping gmbr kenangan terus aku ajak ica berambus.. lagi lama aku kat situ lagi lama la ica dok main slide dlm tu..

Pastu kang yg dia tau melalakkk je takmo balik.. sibuk nak menyelit masuk dlm kelas kakak dia.. jenuh nak pujuk balik tau..


Posing dulu kat tangga sebelum kuar dari sekolah.. nampak senyumm aje kan, tapi pastu masa dokong masuk dlm kete dia terus bantai meraung nak kakak dgn abg dia..

Terus aku merempit laju2 pi mcd carik eskrem utk tenangkan dia.. sib baik berjaya.. kikiki


Tengok la tu betapa bahagianya dia mkn kentang goreng cicah dgn eskrem.. hahahha.. ica icaaaa.. manalah tak tembam badan tu.. kekekeke..



7 comments:

PINATBATE said...

comel jer Ain..Ica mmg nampak makin tembamlah..;))

Ijah EmoTemo said...

amboi ica..bahagia sungguh dia! hahaha

Hidayah Bach said...

comel nya anak2 ...
:)

sejuk mata pandang..

syiekin said...

comei ica... rsa nk cubit2 ppi dia hehehe

HUZAIFA said...

geramnya tengok ica... semakin debab. eeee

Ngongom Lily said...

cantik sling bag ica...sama comel ngan tuannye...

mi$$ Wh@teveR said...

Ica mcm wani. Suka mkn fries n naget mcd cicah eskrem vanila dia. Hahaha
ingat xde org yg sama ngn wani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...