NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Tuesday, July 10, 2012

SaRaPaN uNtuK SuaMi

Selamat pagi semuaa.. dah bekfes kahh..?? hehehe.. kat sini baru je bekfes sbb encik suami kuar gi keje lewat lak arini.. dan utk pg ni aku sediakan bekfes yg sempoi je utk beliau..

Ni la menunya..

Still takde watermark sbb malas kott nak edit setiap gmbr.. jgn ngengada nak mintak resepi utk menu di atas ye sbb semuanya segera.. muehehehe..

Garlic bread tu beli kat cold storage je, sup tu pulak sup campbell dlm tin tu aje.. just masak ikut arahan kat tin tu..

Buah2an ( blackberry, cherry, stoberi dan tembikai susu) tu beli la kann, takkan aku terer buat buah lak.. ekekeke.. yogurt pun beli gak.. so dah lengkat nutrisi yg di ambik oleh hubby aku pg ni..

Sekian entry pendek utk pg ni.. aku nak masak nasik jap utk anak aku mkn tghari kang.. Ohye, utk entry yg sblm ni iaitu entry Cilok Gambar tu aku harap jgn ada yg salah paham lak tau..

Maksud aku, jgn ingat aku kedekut resepi atau info yg ada dlm blog aku ni.. aku memang berniat utk share ilmu yg aku ada dlm ni, cuma aku taknak org salah gunakan gmbr yg aku snap tu dgn mengaku tu gmbr dia yg punya.. tu aje..

Yang lain2 mcm nak ambik resepi ke, copy gmbr utk rujukan ke ambik jelah.. aku izinkan.. cuma jgn di selewengkan aje.. kalau baik hati silalah beri kredit bg empunya hak milik.. bkn kat blog aku je, kat mana2 blog pun sama gak.. ada paham kann.. hehe

Okey.. kang ada masa aku apdet entry lain lak ye.. ni curik2 masa sblm bz wat keje umah sblm nak gi sekolah kang.. tataaaa..


14 comments:

TiranaAduka said...

Syukur alhamdulillah..
masih lagi setia dan sayang paad suami...

apa pun semoga kekal abadi hingga ke akhir hayat...
Amin...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

kak, tempah watermark kat Zie Madini.Murah jer RM5 utk 2 watermark.Ni link blog zie. http://www.ziemadini.com/

Zie said...

GOOD MORNINNNNNNNNNNNNGGGG

Nida Mohd said...

saya pun suka sarapan simple2 gitu..nak sediakan pun senang..tapi kalo en hubby dia suka yang berat-berat, paling simple pun nasi goreng..hihi

~ yus ~ said...

memang menu sihat sarapan tu.

salam kenal ana...

sebenarnya saya masuk blog ni dari semalam kot, suka tengok entri pasal laman rumah ana, cantik!

Ana Suzana said...

Tiranaaduka..
dah tentu la sayang dan setia dgn suami.. =)

Haryati Hamzah said...

ringkas dan padat hahaha...rajin ye ana ni...bagus betul.

Kesuma Angsana said...

simple but nice n sihat ni!

Syarida said...

:) tang part sup cambell dalam tin tu.

Ana, blog baru saya...

http://tentangsuatuwaktu2.blogspot.com/


Jemput singgah

Nazayiena said...

Wlpn bz pagi2 tp sempat juga Ana sediakan bekfes buat suami.

Yuyun said...

salam kak ana .. sejak tgk blog akak terus saya teruja nak membaking untuk anak n suami .. hehehe

saya dah follow blog akak ..
plzz follow saya balik k..
saya org baru kat sini :-p

marzuna said...

Salam..

Seronok la saya baca blog ana.. yang paling kelakar saya rasa, incident pergi kfc, ana pakai kasut sport sebelah dan sebelah lagi pakai sandal..

:)

Gieyana said...

Sedapnya,...simple but nice...

Sokong ckp awak..at least bg ar kredit kat empunya gambar n minta izin..nnt freeletak watermark k..:-)

Chinta Safia said...

haii kak ana...
salam perkenalan...saya suka la baca blog akak...mmg best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...