NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, July 20, 2012

BeRLaGaK KaYa La PuLaK

Masih bersiaran di spital prince court..

Malam td anak2 aku semua tido dlm kol 1 pg.. aku ingatkan bila tido lambat bgnnya pun mesti la lambat kan, sekalinya kol 8 pg si ica dah bgn.. ni gara2 nurse masuk bilik dan bukak lampu la ni kot..

Nurse tu datang sbb nak cek tekanan darah hubby aku.. tu pasal dia bukak lampu.. yg ica terus merengek2 sebut silauuuuu.. silau la makkk..

Lepas dah terjaga aku ingatkan dia nak sambung tido balik.. tapi tak.. sebaliknya dia carik makanan la pulakk.. nak biskut la, nak itu la, nak ini la... huhuhu.. masalahnya yg dia carik semua dah abis..

Last2 aku kata tunggu jap aku pi beli kat bawah.. tapi ica ngada2 nak ikut gak.. aku bkn taknak bawak sekali pi kedai kat lobby tu.. masalahnya ica ni kang lain yg nak di beli, lain lak yg dia ambik kanggg.. pastu bkn sikit2 dia ambik.. huhuhu.. nanges..

Berkali2 aku bg alasan aku nak pi ambik ubat jap.. konon2nya la kann.. malas nak bawak dia sekali.. tapi tak berhasil.. akhirnya terpaksa angkut jugak.. dgn apis sekali aku terpaksa angkut sama..


Muka bahagia dapat ikut gi kedai..

Dengan tak mandinya lagi.. hahaha.. lantak le.. bkn tokey kedai tu nak soal siasat pun dah mandi ke belum.. kehkehkeh..

Seperti yg aku dah jangka, diorang mesti kutip tu ini.. huhuhu.. siap belikan utk kakak dia sekali tu.. tu pun sib baik ain tgh tido lg kat bilik tu.. kalo dia ikut sekali lg la haru.. sabarrr jelah bebudak ni..


Sesi membayar..


Muka hepi la tu sbb dapat pow aku.. takpe, nanti mak pow abah korang balik.. hahahha..

Eh japp.. mesti korang pelik dgn tajuk entry aku kat atas ni.. tajuk pasal berlagak kaya, tapi yg aku citer pasal budak beli jajan kat kedai.. ekekkeke..


Ni haaa yg aku maksudkan berlagak kaya..

Total nak di bayar cuma rm34 je.. tapi aku bg duit cash kat cashier tu rm30,181.00.. !! gile berlagak kannn.. sampai rm30 ribu aku hulur kat cashier tu.. ekekkeke..

Tipu ajeee.. mesin diorang yg bengong.. takkan le aku pulak yg bengong kannn.. kehkehkeh..


5 comments:

ibh_sue said...

Kah..kah..memang kaya tu Ana...Sampai 30k tu..

Kesuma Angsana said...

hamboi tetiba kaya sekejap yek ! hehe

nadia said...

kak ana, nadia ni! :)
get well soon suami kak ana! speedy recovery pleaseeeee~ :)

Liza said...

dia silap tekan button "untung hari ni"

Bonda Ryan said...

tak dapat di sangkal lagik..mmg kaya kak..hahaha!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...