NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 14, 2011

ZiPPeR PaLS

Semalam ptg singgah giant shah alam jap.. tetiba aku termasuk satu kedai yg jual mcm2 accessories yg comel2..

Ntah mcm mana aku boleh lak terbeli mende2 comel kat bawah ni.. org pompuan ni kan mmg suke dgn mende2 yg kiut miut ni..

Kaum2 lelaki jarang kot nak pandang mende2 mcm ni.. hilang macho agaknya kalau beli menatang ni.. ekekkeke..


Ni yg aku.. aku beli 6 sebenarnya.. satu lg lupa nak snap sbb dah sangkut kat kunci umah hubby..

Tu pun aku sangkut senyap2.. kang kalo dia perasan kang mau dia kata ni apa ke mende lak ni.. ngarut je ni.. mcm budak2 kang di katanya..

Walhal kita rasa sooo comelll.. ekekkeke.. tu psl aku kata kaum lelaki ni lain sket pemikirannya.. aku kalau boleh nak je sangkut keychain yg ada nama aku kat kunci kete dia ke kann.. tp tak buat mcm tu pun sbb aku tau dia mesti tak suka.. hahahha..


Yg ni aku beli 2 ketul utk ain kasi kat teacher dia hari ni kang..


Yg ni aku nak sangkut kat kunci kete aku kot..


Yg ni nak pasang kat wallet aku.. ambik aje walaupun ada double N kat situ.. huhuhu.. asal ada bunyik sudah..!!


Yg ni apa motif pun tak tau.. tp sbb ada nama apis... nak sangkut mana ntah.. kang baru di pikirin.. hehe

Seketul ni harga dia rm6.90.. nama ain, ica mmg payah le nak carik.. nama hubby pun payah gak.. nama aku tu pun nak ikutkan takde sbnrnya.. tp ambik gak yg ada perkataan Anna.. hehehe..





10 comments:

syafisyifa' said...

woh comelnya....nak jadi teacher ain gaklah, leh dpt keychain chomell..hihihi

Ijah EmoTemo said...

wahhh... mmg comel la ;P

nurbeena said...

comel sesangat. nak jugak

Mamaleesya said...

omey...

lelaki mmg camtu, menda comel bagi kita...bagi dia merepek hehe.

Special jadi femfuan kan, apabenda je kita letak kat bag ke, kunci ke, beg ke nampak cumil je. Ce lelaki buat camtu hiks...

ibuayu said...

apis punya warna hijaulah sesuai dgn pengemar hijau

Salina@IbuAqil said...

comelny.. nak jgk!! ;)

My Aisy said...

mmg comel lah..nak satu hehe...

DeQWa said...

comel2....

akuzle said...

sesungguhnyer, cute!!

Qaseh Gifts said...

comel keychain tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...