NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, October 21, 2011

MaiN2 @ PLaYGrOuNd DePaN RuMaH

Dah namanya bebudak kan, ke mana saje kita bwk diorang jenjalan mesti nak ajak pi tempat main punya... tp tak tau le anak2 korang lak..

Anak2 aku ni especially si ica dgn apis mesti request nak pi main.. hari2 ajak pi tempat main.. kekadang aku rajin je layankan.. kekadang aku tak cukup masa nak layan jugak.. tgk pd masa dan keadaan la..

Kalau tak sempat bwk diorang main kat playground shopping kompleks, aku bawak je diorang pi main kat playground dpn umah.. lagiii senang.. dekat pun dekat.. jalan kaki je.. tp skrg cuaca lak tak menentu.. skrg kan kerap hujan di ptg hari.. sampai ke malam lak tu hujannya..

Kalau tak hujan baru le aku leh angkut diorang pi main2 kat luar rumah.. kalau hujan korang main jelah menan yg ada kat bilik korang tu.. hehehe..


Kalau balik dr sekolah dan tgk cuaca okey je, aku zass je bawak diorang pi playground sblm singgah umah.. sbb aku takut aku malas je nak kuar balik kalau dah sampai umah dulu.. kuikuikui..


playground yg sekangkang kera je.. kiranya besar gak le kera ni kangkang ekk..


Kakak ain..


Raja air mata.. Apis..


macho la kononnya tu ehhh..




Budak paling hepi kalo ajak pi playground..


Ligat dia ni.. sume menan nak cuba..



aku panggil apis yg tgh syok main.. paksa ambik gmbr berdua dgn ica.. kekekeke


Budak berdua ni kerap bergaduh gak.. ica le yg selalu buli apis.. mentang2 le apis sorang je yg lelaki, cian apis sbb kerap kena buli dgn ica..




Cayanggg ica..

Entry pendek je pg ni sbb aku nak turun bawah jap nak pi cuci kete sementara ica masih membuta lg ni... kan smlm hujan kan.. hari2 aku cuci kete olen aku tu.. baru bersemangat sikit nak drive bila kete berkilat.. hehehe..





4 comments:

Anis Rosli said...

huk aloh tergodanye tengok dede tersengih sampai nampak gigi...rajinnye ana cuci kete olen tu...tetiba teringat kat kete silver akak di mesia...kete tu kekadang berbulan2 tak mandi...ciann kat dia huhuhu

DeQWa said...

comel je tgk anak2 kak ana...
ermm,rajin sungguh hari2 basuh kete....

Husna said...

ank teruna akak sejibik muka apak die kann!! hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

btuah dapat tuan yg suka cuci keta..keta ila humak aiiiiiiii..dahsyat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...