NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, October 19, 2011

BaRNeY DaTaNg MaLaYSiA

Bestnyeee.. sape2 peminat barney leh la korang gi tgk show ni pada 25-26 Nov kang.. kami tak tau lg.. yg pasti 27hb tu besday apis yg ke 4 thn.. 28 Nov lak anniversary kami yang ke 7..


Aku dpt info ni dr paper the star smlm..


Rege tiket dia kalo korang nak tau.. boleh tahan gak la.. hehe..


Ni tarikh dan waktu show..

Apa2 hal korang call aje nombor hotline tu atau laman web yg di sediakan tu.. mcm besttt aje kan kalo bwk anak2.. tp tgklah dulu.. tgk pada keadaan masa tu..



4 comments:

nurbeena said...

Pengsan tang harga tiket!

~najwa~ said...

makkkk tiket.....



terus terasa nak jadi barney, keh3

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mahal la ana..........

My Aisy said...

ala best nyer klu dapat gi kan...mesti anak2 happy...k. ana gi lah...leh tengok gambor nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...