NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, July 22, 2009

TerCekik

Ni baru je berlaku..
Td ku telan pil obimin dan pil omega fish oil spt gmbr kat bwh ni
time telan obimin ok..tak tercekik..
pas telan sebijik pil fish oil ni terus rasa mcm tersangkut kat tekak
gile tak selesa ahhh..dah byk air ku minum..sebu perut wehhh..




nak taknak ku biarkan jelah..
nanti dia larut sendiri kan..cuma rasa xbest sket la..
bila telan air liur terasaaa sgt kehanyiran pil tu..uwekkkk...!!




ku telan pil obimin, fish oil dan vitamin c ni,
sbb nak bg susu bdn makin berkhasiat..
so alisya pun dpt sama khasiatnye..
setakat ni ku tak pernah lg bedal mkn sesuka hati..
makanan/minuman yg sejuk dan berangin mmg ku tak sentuh lgsg


Tunggu alisya umur 6 bln ke atas br leh
takpe..ku boleh thn nafsu mkn setakat ni..hehehe..





4 comments:

eynda said...

Akak nak beli pil apa pun kena check...kalau pil panjang gitu takmo beli kekeke...pernah tersangkut kat tekak gak...trauma haha...

rizan&suzana said...

wakakkakaka..ana sllu sgt kak tersangkut kat tekak..tp bagus jugak..bergelen air dpt minum..hihihi..tp lani asyik nak terkencinggg aje..fuhhhh..

shabiela said...

pil gitu bg sha ok sbb dia licin jer masuk lam tekak.. he he..

rizan&suzana said...

sha..
ku paling benci tau telan pil panjang2 ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...