NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Thursday, July 09, 2009

ReStoRen CheNg Ho..

Ptg smlm abg ku dr kmpg dtg umah..
dia dtg dgn adik pompuan ku dgn 2 adik lelaki ku
memandangkan xde mknn berat2 mcm nasi kat umah
so ku ajak gi mkn kat luar jelah..
ewahhhh..padahal lom abis pantang pun lg nih..

kol 6ptg kuar umah..
sebenarnya xberani gak nak kuar lewat2 ptg sbb bawak baby kecik kan
so ptg tu kami menuju ke restoren cheng ho wangsa maju..
sblm tu dah mintak izin kat HB siap2 nak pinjam estima..
sbb hafiz dgn ain nak lyn barney lam kete..cehhh..!!

HB pun join sama mkn2 kat cheng ho..
tp dia bertolak dr opis pakai dan kami sume berjumpa kat sana je..
memandangkan kami smpai dulu dr HB,
ku lah yg order mknn dulu..
mcm2 ku order..smpai 8 jenis lauk..ish ish ish...


alisya ku letak atas kusi je..sib baik dia lena je tido..


ain sibuk je mengelap pinggan guna tisu..pembersih sgt kekdahnya..!!


hafiz dah start main masak2..hihihi


depa berdua ni ada je kusi masing2..tp ngengada nak dok dgn abah dia


perasan tak ada mamat yg belakang baju kuning tu..
alaaa..yg ada stroller sblh dia tu..
mamat tu kan asyik la terjeling2 kat aku..
bkn nak ngorat aku, tp time tu aku sibuk nyusukan alisya..
cover pakai tudung dgn blanket alisya je masa bf..
huhuhu..

total mkn kat sana rm300++...mak aihhh..
apa yg mahalnye ekk..byk lauk tak abis mkn..
so tapau jelah..
padahal aku xmkn lgsg lauk2 yg aku order..tension je HB..
dia ckp ku poyo je order mcm2 tp xmkn..hahahha..
ku lam pantang lglah yang..kihkihkih..


*** gambar tak clear sbb guna hp murahan je..hehehhee

2 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah...restoran amy search tu kan? hmm...balik semenanjung hujung tahun ni mesti nak kena pegi sini lah...orang kata sedap? yeker?

rizan&suzana said...

sedap kak..try la nanti..mcm2 menu dia ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...