NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, July 10, 2009

CiTeR LaMa : SaBaH TriP 1

Dah berkurun baru nak upload gmbr holiday..hihihi..
Byk sgt gambar smpai xtau nak pilih yg mana..
Time ni Alisya masih lam perut..
Kandungan br dlm 5++ bln kot..

Pegi Sabah buat kali yg kedua..
Memula dulu pi Karambunai je..
Yang ni pegi Pulau Gaya dan Shangri La tanjung Aru
Pegi sbb nak bawak Mil dgn Pil tiri jln2..
Pil tiri tu maksudnya tu suami br mil ku slps ayah HB ku meninggal
Kami panggil pakcik je..

Happy sgt mrk berdua dpt jln2
Tulah yg aku dgn HB nak..
Susah nak ajak Mil ku ni jln2 sbb dia org kuat kat kulai
Kami ke sabah 5 hari 4 mlm
3 hari di pulau gaya dan balance dok tanjung aru

ni gambar kat airport lcct..


ni pemandangan kat jeselton point..tgh tunggu boat ambik masa ni


gambar boat yg kami naik xsempat nak snap..sbb hujan lebat time tu


ni HB ku snap..ewahhh..ambik gmbr bikini nmpk..!!


Ain time ni berambut pendek..ku yg potong sdiri..hihihi...


ececehhh...purak2 tak pandang kamera pulakkk..


Budak gigi jarang nih..hehehehe..


lapar sgt ke nak oii..menan pun nak di mkn..



ok abisss..kang smbung part 2 pulak ye..

3 comments:

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

wah...ni ker gambar pegi Sabah? bila nak dtg lagik? next time kalau datang..bitau la...leh kita jumper2...okies!

rizan&suzana said...

bolehhhh..kang gi sabah lg kita roger2 k..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

okeh,beres!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...