NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, July 29, 2009

TaNgga RuMaH

Ingat lg tak
dulu saya ada mention tangga rumah br saya curam sket
Haaaa.. kami dah dpt solution dr interior designer (ID) kami


ni tangga asal umah ni skrg...tinggi dan bahaya sket kan

Tak berapa slmt utk anak2 turun naik tangga..
So kami minta pendapat ID kami..
Maka di bawah ini lah hasilnya..

Ok takkk...?? Rasa mcm slmt sket..

Opss...staircase tepi tu ada sbnrnya..
Saje dia tak lukis..
Bila tgk lukisan ni kami terus setuju je..


Ni pelan tingkat bwh rumah..ni pelan tangga ye..hehehe..


Ok..tamat cite bab umah..nanti update lg..hihi..



4 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

ana..nnt tangga tepi tu pulak yg jd curam...design tu just mcm terbalikkn je tangga tu..yg bwh p atas..atas p bwh...

rizan&suzana said...

kak y..atas menten kak..bentuk tangga ni mcm huruf C.. tak curam dah rasanya..ker ana yg tak phm apa yg ID tu lukis..kekekekke

Some1...somewhere...somehow... said...

oo..ok paham..tangga tu pusing ke lain...tangga lama betul2 ngadap pintu masuk kn...yg baru ni kona sket..

rizan&suzana said...

ya betulll..100 markah utk akak..hehehe..utk tidak mencacatkan pemandangan, maka partition divider di buat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...