NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, July 22, 2009

FaMily PlanNinG

Di sbbkan jarak ketiga2 anak ku sgt rapat
Ku cdg nak wat sesuatu sblm melekat yg baru
Kasi rest ini ENCIK RAHIM dulu..
sian rahim ku..penat mengilang...hehehehe..


Ku pun penatttt gakkk..
Tapi seronok anak ramai ni...
apapun planning kena ada..utk kesihatan diri gak..
dan utk tumpukan kasih syg pada ketiga2 mrk ni...


Ku cdg nak buat implanon..
wlpun tak pernah terbayang camne rupanya
dan camne kaedah tu di lakukan
Ku rasa mcm nak test je cara tu..
Asalkannnnn tak menjejaskan susu bdn..


Kalo pil just noriday je yg sesuai utk org BF ni
ke korang ada solution lain utk aku..
yg tau pasal implanon ni pun sila komen utk aku ye
ku mmg tak tau apa2..


Cdg nak buat minggu dpn dgn Dr Seri..
buat pap smear skali masa tu..hmmmmmm..
seram la pulakkkk..



4 comments:

-iLLa- said...

ana,daku pun rapat gk neh..riso2 gk laa kan kalo2 t melekat no 3..muakaaa..

iNa said...

rapat2 pon ok gak.....
umur dkt2 kan..ade kwn anak2 nk bermain... :)

rizan&suzana said...

ila..
amacam..dah wat upt yg latest ke..? hihihi..kalo dah sila update blog ye..:D


ina..
mmg syok rapat2..tp penat woooo..

-iLLa- said...

ana,malas nk wat ase badan masih stabil..xder laa tuh,..muakaka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...