NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Wednesday, July 22, 2009

MaiD

Bln November thn ni InsyaAllah kami akan pindah masuk umah br
HB suruh ku cari maid siap2 utk bantu ku katanya..
Tp cari yg daily punyalah, maksudnya xperlu duduk sama2 dgn kami
Mana nak cari maid mcm tu ekk..
mesti lg mahal kan..


Tp ku rasa nak test dulu la duduk situ tanpa maid..
time tu hafiz dah pun umur 2 thn..
Ain lak dah 3 thn 10 bln..Alisya lak dah 5 bln..
Rasa2nya ku nak test dululah tanpa maid..
Boleh kot uruskan anak2 dan umah sendiri...kita tgk camne nanti


Tp kalo ada sesape yg tau mana nak dptkan maid camni bgtau ye
Maklumlah, lom ada pengalaman lg tentang mencari maid ni..



5 comments:

eynda said...

Akak pun nak pindah hujung tahun......kalau ada maid macam tu nak tau jugak....atau ana try call merry maids (www.merrymaids.com)

rizan&suzana said...

mak aihhh..terus dpt komen..hihihi..nanti ana try call merrymaids tu..thanks kak...

shabiela said...

wah, sama la kita.. sha pon maybe hjg thn ni.. tp ku xyah maid.. nenek ader.. he he..

rizan&suzana said...

untung anak2 mu sha..rapat dgn nenek lg bagus..xdelah mu risau kan..

shabiela said...

ana, mak ku xbg org lain jg.. biar dia jaga.. xcaya kt org katanya.. sha pon mmg xcaya kt org lain.. syukurlah mak nk jg.. balqis mlm2 kekadang tdo umah nenek dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...