NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Sunday, July 26, 2009

DuGaaN LaGi

Tu diaaaa..
Blm pun hafiz dgn ain baik dr demam
Kini Hubbyku pulak demam..
Menggigil2 dia pas subuh td

Dan time aku taip entry ni
Ketiga2 mereka termasuk alisya sdg tido
Tu pun ain dgn hafiz berselang seli merengek
Kadang2 merengek berjemaah..

Mujur HB tak merengek gakk
ku bg panadol je dulu utk HB
Pas zohor kang kami ke spital checkup ain dgn hafiz

Hafiz dah 5 hari demam..
Ain pulak dah 3 hari..risau2...
Mujur aku dgn alisya sihat...
Moga terus sihat..lebih2 lg alisya..

Dan aku dah tak kisah psl tido aku
Cukup tido atau tak dah x penting
yg penting ain, hafiz dgn Hb cpt sembuh..

Ok..nak kemas umah dulu sementara mrk ok
Kang dah start nanges2 lg susah..


p/s : bengang betul dgn org tingkat atas ni yg dok keletang keletung pg2 lg.. kot ye pun nak renovate tgk time la..ni weekend la weiii..org sume mau berehat maaaa..!! kalo tak senyap gak aku report sama itu pak guard..muktamad..hangen tul aku..!!



3 comments:

Some1...somewhere...somehow... said...

cepat sembuh yer sumer...sian mama keriasauan...

shabiela said...

makin kurus la mu ana.. moga cpt sembuh sume..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

Ya Allah...sian tgk hafiz n ain demam..alahai...semoga anak2 cumil ni cepat sihat yer? risau la plak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...