NoThiNg SpeCiaL aBouT Me... JuSt aLwaYs SmiLe... (^_^)

jom kita jadi kawan2

Friday, July 24, 2009

Tak JaDi Lagi

Huwaaaa..apa lahhh nasib..
Br td mention kat blog mlm ni nak pi midvalley
Sekalinya HB call td cakap xjadi..
Uhuk uhuk uhuk...


HB kata memandangkan sok xjd holiday
So pegi midvalley nye sok le..
Hmmmm..ok gak tu..ada sape2 ke yg gi jugak sok..??
jom jumpa2an..hehehe...


Sok jugak nak pi melawat umah..
Mesti dah mcm2 buat agaknya..best2..
Pas tgk umah br gi mivalley..lama dah tak ke sana
Rasanya last pegi thn lps..hahahaha..


Adeh la..tgh ku taip entry ni ain asyik2 tanya
MAK SAYANG KAKAK KE..??
Dah jwb sayang pun still tanya balik soklan sama..
penatttt nak jawab...penatttt...huhuhu..



6 comments:

eynda said...

Pagi esok hubby & adam nak pegi tengok rumah kot...hubby nak ambik ukuran lagi sekali....bawak adam je...bawak hannah haruuuu....

rizan&suzana said...

awat akak tak pi..dah dpt ke quotation br kabinet kitchen tu.. kami punya kabinet kitchen just rm36k je..complete dgn accessories sekali..

ammi said...

Ana...
sila email,
amminafeesa@yahoo.com

rizan&suzana said...

ammi..
uik..musykil jap..email utk ape ekk..

eynda said...

Rumah tu berhabuk..malas bawak hannah (ntah2 ikut sekali hehe....xleh harap nih)

KC saje 36K ker? Yg mama kitchen RM40K++ dekat RM50K utk wet kitchen, dry kitchen & wardrobe master bedroom sekali aksesories....

kian clasic RM16K-RM17K utk wet & dry kitchen, RM5K-RM6K utk wardrobe master bedroom...semua tu without aksesories...nak pi survey IKEA pulak nanti....

rizan&suzana said...

kak eynda..
mahal ekk kak ana punya..tp tulah, tak tau ok ke tak..pening pale pikir pasal renovate dan interior ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...